Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε λεφτά σε παιδιά για τα κάλαντα και αυτά του τα έδωσαν πίσω γιατί «πρόδωσε τη Μακεδονία»

Ενα συμβάν το οποίο δείχνει την οργή των Ελλήνων Μακεδόνων σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, όπου δόθηκε στα Σκόπια το όνομα της Μακεδονίας από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έλαβε χώρα στα Γρεβενά.

Έπειτα από τη Θεία Λειτουργία για τη νέα χρονιά και την κοπή της βασιλόπιτας της Ι.Μ. Γρεβενών στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας, παιδιά των κατηχητικών ομάδων του πνευματικού κέντρου της Μητρόπολης, κατά την αποχώρηση των πιστών τραγουδούσαν τα κάλαντα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Εξερχόμενος ο βουλευτής Γρεβενών Χρήστος Μπγιάλας, όπως και πολλοί ακόμα επίσημοι, έριξε στο κουτί- κουμπαρά των παιδιών, 5 ευρώ για την ενίσχυση τους.

Τότε ένα από τα παιδιά αντιδρώντας στη στάση του βουλευτή Γρεβενών στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και στην Συμφωνία των Πρεσπών, του γύρισε πίσω τα χρήματα αναφέροντας του πως δεν είναι επιθυμητά και παράλληλα έδωσε το σύνθημα στα υπόλοιπα παιδιά να τραγουδήσουν το «Μακεδονία Ξακουστή»!

Οπως επισημαίνει χαρακτηριστικά το greveniotis.gr ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να κρύψει τη αμηχανία του από την εν λόγω στάση των παιδιών και το συμβάν και λίγο πιο μετά έφυγε δηλώνοντας ότι... “κάποιοι τα καθοδηγούν και τα δηλητηριάζουν.

Πηγή

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»