«Βούλα μου… Δεν έχω λόγια»: Συντετριμμένος ο Βασίλης Νομικός- Το «αντίο» του δημοσιογράφου για τον πιλότο στην Ανδραβίδα

Ο θάνατος του 29χρονου πιλότου, έχει βυθίσει την θλίψη το πανελλήνιο. Η πτώση του μαχητικού αεροσκάφους F-4 Φάντομ στην Ανδραβίδα, το πρωί της Δευτέρας 30/1, με τον συγκυβερνήτη υποσμηναγό Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικας, οποίος εντοπίστηκε νεκρός. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον Κυβερνήτη Σμηναγό, Ευστάθιο Τσιτλακίδης. Τα αίτια της τραγωδίας παραμένουν άγνωστα.

29χρονος πιλότος: Ο αποχαιρετισμός από τον δημοσιογράφο

Ο Βασίλης Νομικός, οποίος είχε οικογενειακές σχέσεις με την οικογένεια του 29χρονου πιλότου, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τον αποχαιρέτησε βαθιά συγκινημένος.

Όπως ανέφερε ο γνωστός παρουσιαστής: «Ήταν από αυτές τις μαγικές καλοκαιρινές βραδιές στην Άνδρο όταν ο Κώστας μας έλεγε, “όποτε πετάει ο Μάριος έχω ένα βάρος στην καρδιά μου”. Σήμερα όλη η Ελλάδα έχει το ίδιο βάρος. Κώστα μου, Βούλα μου… Δεν έχω λόγια. Είμαι συγκλονισμένος. Τα θερμά μου συλλυπητήρια…»

29χρονος πιλότος: Η τελευταία συζήτηση με τον πατέρα του

Στην κάμερα της ΕΡΤ, μίλησε ο πατέρας του πιλότου: «Ήρθε χθες το Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι έφυγε. Μας χαιρέτισε κανονικά… «γιατί φεύγεις νωρίς του λέω», «φεύγω, γιατί το πρωί πετάω». Πέταξε και τέλος. Του έλεγα εγώ «κάνε το δικό μου επάγγελμα, θα βρεις έτοιμη δουλειά να δουλέψεις, δεν θα ταλαιπωρηθείς στη ζωή σου». «Όχι πατέρα, μου λέει, θα δηλώσω την Ικάρων πρώτη». Τη δήλωσε πρώτη και πέθανε 29 χρονών… Και καταστραφήκαμε όλοι».

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»