Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Καμμένος φορά στολή γιατί δεν είναι «μπαλαρίνα» – Η χώρα απάντησε με «μαγκιά» στους Τούρκους στη Ρω»

Αφορμή για να ανέβουν οι τόνοι στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ έγιναν όλα όσα δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας, αναφορικά με το περιστατικό με το τουρκικό ελικόπτερο στη Ρω τη νύχτα της Δευτέρας του Πάσχα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους έφτασε στο σημείο να πετάξει «πολεμοχαρείς» ατάκες, όπως: «Η χώρα απάντησε με ”μαγκιά” στους Τούρκους», «Οι σφαίρες έπεσαν για να δουν οι Τούρκοι τι θα πάθουν αν παραβιάσουν τα σύνορα και σε όσους δεν αρέσει… ξύδι», ενώ υποστήριξε σθεναρά και τον Πάνο Καμμένο, λέγοντας: «Υπουργός Άμυνας είναι, στην παραμεθώριο πάει, στολή παραλλαγής φορά, δεν είναι μπαλαρίνα».

«Η χώρα απάντησε με ”μαγκιά” στους Τούρκους. Διαχειριστήκαμε το περιστατικό με επιτυχία. Τα προειδοποιητικά πυρά ήταν για να μην υπάρξει παραβίαση του εναέριου χώρου. Κάναμε αυτό που πρέπει. Δεν μπορούμε ούτε να μην απαντάμε, ούτε να μην αντιδρούμε, ούτε να υποχωρούμε. Είναι ένα γεγονός που τελείωσε. Έχουμε πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε και έχετε κολλήσει στην επίσημη ενημέρωση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βέττας και συνέχισε: «Οι σφαίρες πέσαν για να δουν οι Τούρκοι τι θα πάθουν αν παραβιάσουν τα σύνορα και σε όσους δεν αρέσει… ξύδι. Αρέσει στον ελληνικό λαό. Είναι πατριωτικό!».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή

Related posts

Χίος: Εντυπωσιακή η Πρώτη Ανάσταση – Το σάλτο του «ιπτάμενου ιερέα» από την Ωραία Πύλη

Την Ακολουθία του Επιταφίου στην Τήνο παρακολούθησε ο Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Σοφία

Ρίγη συγκίνησης και ευλάβειας: Κατάνυξη στους Επιταφίους όλης της Ελλάδας – Μοναδικές εικόνες