Βόμβα. 5 στοιχεία οδηγούν στα …χέρια που έκαψαν ζωντανή την 44χρονη

Σας έγραφα εδώ και μέρες πώς η υπόθεση στην Τριχωνίδα θα έχει πολλές εξελίξεις. Βλέπετε τα σκοτεινά σημεία της είναι πολλά. Και την ώρα που κάποιοι τυχοδιώκτες εκμεταλλεύονται τη δημοσιότητα που έχει πάρει η υπόθεση της άτυχης 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη και παριστάνουν τον …τηλεοπτικό Ηρακλή Πουαρώ, εμείς εδώ ενημερώνουμε έγκυρα και με ασφαλείς πληροφορίες σχετικά με τις εξελίξεις των ερευνών.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου προσπαθεί να φτάσει στη λύση της μυστηριώδους υπόθεσης μελετώντας όλες τις άγνωστες πτυχές του περίεργου θανάτου της τρίτεκνης μητέρας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και του adiakritos από την ειδική ομάδα ερευνών -η οποία με άκρα εχεμύθεια βρίσκεται στην περιοχή και δεν έχει ουδεμία σχέση με αυτόκλητους «ερευνητές» που κάνουν φθηνό τηλεοπτικό σόου- έχει βγάλει το πόρισμα της για τα 5 στοιχεία που δίνουν τη λύση στο αίνιγμα του θανάτου της γυναίκας που εξαφανίστηκε ανήμερα των Φώτων και βρέθηκε νεκρή, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και με εγκαύματα στο σώμα της.

1)Τα αυστηρώς ιδιωτικά θέματα που απασχολούσαν την Ειρήνη Λαγούδη τον τελευταίο καιρό έως την τελευταία μοιραία στιγμή.

2) Η λεπτομερής «ανάκριση» της σορού όπως έλεγε χαρακτηριστικά ο αείμνηστος ιατροδικαστής Παναγιώτης Γιαμαρέλος ακόμα και αν γι’ αυτό απαιτηθεί εκταφή και επανεξέταση.

3) Εξονυχιστική εξέταση στα 5 κινητά τηλέφωνα της θανούσης αλλά και των εμπλεκομένων που θα δώσουν όλες τις πληροφορίες για να δρομολογηθεί η λύση του μυστηρίου της υπόθεσης.

4) Κάποιος που είναι αποφασισμένος να δώσει τέλος στη ζωή του έχει τη νηφαλιότητα να κυκλοφορεί οδηγώντας συντηρητικά το αυτοκίνητο του και φορώντας τη ζώνη ασφαλείας;

5)Τέλος το μοιραίο μπιτόνι (δοχείο για μεταφορά υγρών) έχει τα βασικότερα στοιχεία που θα κλείσει την υπόθεση.

Τα προαναφερόμενα στοιχεία αποτελούν μια επιστημονική προσέγγιση της έρευνας που θα οδηγήσει σε ασφαλές πόρισμα.

Πηγή; gossip-tv.gr

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα