Βόλος: Αυτό είναι το σπίτι “κολαστήριο” που ο Αλβανός βασάνιζε την 22χρονη-“Δεν την άφηνε ούτε στον κήπο να βγει”

υγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τα μαρτύρια που υπέστη μία 22χρονη γυναίκα στο σπίτι της στις Αλυκές Βόλου.

Σκηνές μαρτυρίου βίωνε καθημερινά μια 22χρονη αλβανικής υπηκοότητας σε περιοχή του Βόλου, καθώς ο 28χρονος ομοεθνής σύζυγός της κρατούσε την ίδια και το μόλις 2μιση ετών παιδάκι τους έγκλειστους και απομονωμένους στο σπίτι για δύο ολόκληρα χρόνια, ενώ κακοποιούσε την γυναίκα σε καθημερινή βάση.

Τα σκηνικά φρίκης

Σε επίμονα χτυπήματά τους στην πόρτα, ο 28χρονος άνοιξε και προσπάθησε να διαφύγει, με τους περιοίκους να τον ακινητοποιούν, ενώ στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία που προχώρησε σε σύλληψή του.

Όπως αποκαλύφθηκε, εκείνο το βράδυ ο 28χρονος, μετά από κρεσέντο βιαιοπραγίας, έπιασε την νεαρή από το λαιμό και αποπειράθηκε να τη στραγγαλίσει, ενώ σε μετέπειτα εξέταση της γυναίκας εντοπίστηκαν πράγματι σημάδια στραγγαλισμού.

Σε μια ανατριχιαστική κατάθεση, η 22χρονη αναφέρει πως ο άντρας την χτυπούσε κάθε μέρα, ενώ σε άλλες δύο περιπτώσεις την είχε αφήσει σε πολύ χειρότερη κατάσταση από αυτή στην οποία βρέθηκε χθες. Αυτή την φορά όμως έφτασε πολύ κοντά στο να την σκοτώσει.

«Δεν την βλέπαμε ποτέ τη γυναίκα. Ξέραμε ότι εδώ μένει ένα ζευγάρι Αλβανών, αλλά δεν είχαμε δει ποτέ αυτό το κορίτσι. Απορούσαμε όλοι τι γινόταν μέσα σε αυτό το σπίτι, αλλά δε μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Δεν ξέραμε τι συνέβαινε» λέει μία γειτόνισσα του ζευγαριού.

Μία άλλη γειτόνισσα εξομολογείται: «Την έβλεπα πολύ σπάνια. Μόνο μέχρι τον κήπο έβγαινε. Δύο ή τρεις φορές αυτά τα χρόνια. Όχι παραπάνω. Και μου έκανε εντύπωση διότι ήταν ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω. Σαν κουκουλωμένη. Δεν την είδα ποτέ έξω από την αυλή του σπιτιού να κυκλοφορεί, να ψωνίζει. Και δεν είχα δει και το παιδί ποτέ».

Χάρη στην γειτονιά συνελήφθη ο δράστης

Το βράδυ της Πέμπτης (21/09) και μετά από έντονες φωνές που ακούστηκαν από το σπίτι τους, η γειτονιά αποφάσισε να επέμβει και κάλεσε την αστυνομία. Όταν ο σύζυγος της κοπέλας κατάλαβε πως απειλούνταν, προσπάθησε να διαφύγει όμως οι γείτονες τον σταμάτησαν και τον κράτησαν έως ότου έρθει το περιπολικό.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και μπήκαν στο σπίτι για να σώσουν την 22χρονη. Εκεί αντίκρισαν την ίδια μέσα στα αίματα, έχοντας το 2 ετών κοριτσάκι της μαζί της.

Η νεαρή μητέρα έφερε σημάδια κακοποίησης στο λαιμό της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο 28χρονος οδηγήθηκε χθες στον ανακριτή και ζήτησε προθεσμία για την Τρίτη, ενώ η μητέρα και το παιδί βρίσκονται με εισαγγελική εντολή σε καθεστώς προστασίας.

Ο δράστης βρίσκεται υπό κράτηση και αντιμετωπίζει δίωξη σε κακουργηματικό βαθμό για παρατεταμένη απομόνωση και σωματική βλάβη, πράξη που – σύμφωνα με τον νέο Ποινικό Κώδικα – ισούται με βαριά σωματική βλάβη.

Δείτε το σπίτι τους

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα