Βοήθεια άνθρωποι! Ο Μικρός Λεωνίδας μας χρειάζεται. Έχασε το μάτι του από καρκίνο

Δύσκολες στιγμές περνά ο μικρός Λεωνίδας και η οικογένεια του. Ένα μικρό αγγελούδι βασανίζεται εξαιτίας ενός εφιάλτη. Ο Λεωνίδας με καταγωγή απο το Κιλκίς, σε ηλικία 4.5 μηνών έχασε το μάτι του από καρκίνο (ρετινοβλάστωμα) και στην συνέχεια μετά από επέμβαση του τοποθετήθηκε γυάλινο.

Έκτοτε η ζωή του αλλά και των δικών του ανθρώπων έχει δυσκολέψει κατά πολύ αφού κάθε τρία χρόνια πρέπει να επισκέπτεται ειδικό γιατρό στο Λονδίνο για την αλλαγή του ματιού του. Το κόστος για τους γονείς του είναι δυσβάσταχτο αφού είναι και οι δύο άνεργοι. Η οικογένεια ζει από την αναπηρική σύνταξη του πατέρα καθώς πάσχει και εκείνος από την επάρατο νόσο.

Η Εθελοντική Φιλανθρωπική Οργάνωση «Φροντίδα για το παιδί» γνωστοποίησε το πρόβλημα του μικρού ήρωα ο οποίος χρειάζεται την βοήθεια μας. Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση:

SOS Κοινοποιήστε παντού!!!»ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ» Αυτός είναι ο μικρός Λεωνίδας από Κιλκίς ο οποίος έχασε το δεξί του μάτι από καρκίνο (ρετινοβλάστωμα) όταν ήταν 4.5 μηνών και του έχουν τοποθετήσει γιάλυνο μάτι.Μαζέυουμε 6000 ευρώ για να στείλουμε τον Ιούλιο το παιδάκι στο Λονδίνο για να γίνει η αλλαγή στο γυάλινο ματάκι του. Κάθε τρία χρόνια Ιούλιο μήνα οι γονείς είναι υποχρεωμένοι να ταξιδέψουν με το παιδί στο Λονδίνο σε ειδικό παιδοφθαλμολογικό κέντρο παρόμοιο του οποίου δεν υπάρχει στην Ελλάδα για αλλαγή του γιάλυνου ματιού μέχρι να ενηλικιωθεί ο Λεωνίδας και να δεχτεί ο οργανισμός του το γιάλυνο ματάκι.Το κόστος του ταξιδιού στο Λονδίνο για να τοποθετηθεί το ματάκι του είναι στα 6.000 ευρώ όπως προαναφερθήκαμε. Οι γονείς του παιδιού είναι άνεργοι και ζούν με την αναπηρική σύνταξη που παίρνει ο πατέρας ο οποίος πάσχει και εκείνος από καρκίνο και έχουν άλλα 2 παιδάκια.Η οικονομική κατάσταση και η ψυχολογία της οικογένειας είναι πάρα πολύ δύσκολη.Ελάτε όλοι μαζί να στηρίξουμε τον ήρωα μας που αγωνίζεται με όλη του την δύναμη να τον στείλουμε στο εξωτερικό.Μαζεύουμε ένα ποσό ο καθένας όσο μπορεί ώστε να γίνει το μεγάλο ταξίδι στο Λονδίνο.Η στήριξη σας είτε μικρή είτε μεγάλη είναι πολύτιμη.Ελάτε να βάλουμε όλοι από ένα λιθαράκι να στηρίξουμε τον μικρό Λεωνίδα.
Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού :Eurobank 0026.0232.59.0200894121 ΚΑΙ IBAN GR7202602320000590200894121 ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ-ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚH ΟΡΓAΝΩΣΗ ΦΡΟΝΤIΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔI. Όταν καταθέσετε, θα γράψετε σαν αιτιολογία: Για τον Λεωνίδα και θα μας αποστείλετε στο inbox: την πλήρη διεύθυνση σας πόλη και ημερομηνία για να σας αποστείλουμε την απόδειξη. Ευχαριστούμε και πάλι».


via nassosblog.gr

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»