«Βλέπουμε ότι μας κορόιδεuαν μέσα στα μοúτρα μας»: Ξεσπά η Μάρθα Πουλτίδου για την υπόθεση του Όλιβερ

“Υπήρξε αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης, ώστε να πάει στο σενάριο της αγέλης σκύλων”.Συνεχίζει να συγκλονίζει η υπόθεση με τον θάνατο του σκύλου στην Αράχωβα, εν αναμονή της πραγματογνωμοσύνης που αναμένεται να ρίξει φως για τον αν υπήρξε κακοποίηση από άνθρωπο ή εάν ο Όλιβερ τραυματίστηκε από επίθεση αγέλης σκύλων.Δεν είναι άτομο του οικείου περιβάλλοντος το άτομο που κακοποίησε τον σκύλο, ανέφερε η Μάρθα Πουλτίδου.

Μάρθα Πουλτίδου για υπόθεση Αραχωβας:

Ειδικότερα, μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” η Μάρθα Πουλτίδου, επικεφαλής της ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της και έκανε λόγο για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, αναφερόμενη στα σενάρια που ήθελαν τον Όλιβερ να έχει τραυματιστεί θανάσιμα από αγέλη σκύλων.

“Ακούγαμε την ΕΛ.ΑΣ. να λέει ότι ήταν αγέλη σκύλων και όλες εκείνες τις ημέρες που χάθηκε ο Όλιβερ, δεν υπήρχε πουθενά σε κάποιο πλάνο με έναν άνθρωπο. Υπήρξε αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης, ώστε να πάει στο σενάριο της αγέλης σκύλων, το οποίο ήταν πραγματικά ντροπή η υποτίμηση της νοημοσύνης μας, ενώ υπήρχε το βίντεο αυτό στα χέρια τους”.

Την ίδια στιγμή, καθηγητής Κτηνιατρικής, ο οποίος έχει προσληφθεί ως τεχνικός σύμβουλος από την πλευρά των φιλοζωικών οργανώσεων, επιβεβαιώνει την αρχική γνωμάτευση της κτηνιάτρου που εξέτασε τον Όλιβερ, ότι δηλαδή υπήρχε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο και όχι δαγκωματιές από αγέλη σκύλων ή άλλων ζώων.

Να σημειώσουμε ότι μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται ανακοινώσεις από τις Αρχές, ενώ όπως μετέδωσε το Mega, ο δράστης που ευθύνεται για τον θάνατο του Όλιβερ έχει ταυτοποιηθεί, σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται η δικηγόρος του ιδιοκτήτη του χάσκι και φιλοζωικές οργανώσεις.

“Από την πρώτη στιγμή βγαίνω και φωνάζω ότι υπάρχει ιατροδικαστής, γιατί ήδη είχα μιλήσει, είχα ήδη δει τις φωτογραφίες, ήξερα τι είχε γίνει και ποια ήταν η άποψη των καθηγητών. Βλέπουμε ότι μας κορόιδευαν μέσα στα μούτρα μας. Είναι υποτιμητικό αυτό. Δεν είμαστε ακοινώνητοι, ούτε ζούμε στο υπερπέραν”, συμπλήρωσε η κα. Πουλτίδου.Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η ίδια, ο κακοποιητής του Όλιβερ δεν είναι άτομο από το οικείο του περιβάλλον.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα