Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η ντροπιαστική αντίδραση της γυναίκας του δράστη μετά την αποκάλυψη

Βιασμός Κολωνός: Το ανήλικο κορίτσι έζησε έναν εφιάλτη για πολλούς μήνες δίπλα στον 56χρονο που είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της οικογένειάς της. Η γυναίκα μόλις έμαθε τι είχε συμβεί επικοινώνησε με τη σύζυγο του δράστη η οποία μάλιστα προσπάθησε να καλύψει το φρικιαστικό έγκλημα.

Βιασμός Κολωνός-Μητέρα 12χρονης: Καταγγέλλει δημόσια την σύζυγο του βιαστή της κόρης της

Η μητέρα της 12χρονης αφού κατήγγειλε την εμετική και άρρωστη δράση του 53χρονου, πήρε τηλέφωνο τη γυναίκα του για να της πει τι έχει κάνει ο σύζυγός της και αυτή προσπάθησε να τον καλύψει.
Δεν μπορεί να το διανοηθεί ανθρώπινος νους αυτό που καταγγέλει η μητέρα της 12χρονης την οποία βίαζε, εξέδιδε και απειλούσε ο 53χρονος στα Σεπόλια που έχει συλληφθεί και μάλιστα γ αυτόν τοποθετήθηκε και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Η μητέρα της 12χρονης αφού κατήγγειλε την εμετική και άρρωστη δράση του 53χρονου, πήρε τηλέφωνο τη γυναίκα του για να της πει τι έχει κάνει ο σύζυγός της και αυτή- αντί να τον καταγγείλει η ίδια- προσπάθησε να πείσει την άμοιρη μάνα να μην το καταγγείλει και να σταματήσει η κατρακύλα…

Βιασμός Κολωνός: Η φρικιαστική συνομιλία των δύο γυναικών

«Το ίδιο βράδυ πήγα στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού να το καταγγείλω και με έστειλαν στη ΓΑΔΑ. Από εκεί ξεκίνησε η καταγγελία μου. Το παιδί πήγε στους ιατροδικαστές και τα πάντα. Όταν εγώ τα έμαθα αυτά και πήρα την επόμενη μέρα τη γυναίκα του στο messenger, γιατί δεν είχα το κινητό της και της έστειλα μήνυμα και της λέω: «Σας παρακαλώ πάρτε με τηλέφωνο είναι επείγον και με πήρε και της είπα…

Ξέρετε τι γύρισε και μου είπε; «Αχ τι να κάνουμε να σταματήσει η κατρακύλα μην καταστραφούν οι οικογένειές μας. Προσπαθούσε να το καλύψει κιόλας και μου έλεγε “σε παρακαλώ μην πας και τον καταγγείλεις και ότι θες θα κάνω με ψυχολόγους στο παιδί σου και θα σε βοηθήσω οικονομικά”. Της λέω “είσαι σοβαρή; Η ίδια έπρεπε να είχες πάει να το καταγγείλεις. Όχι να μου λες αυτά τα πράγματα;”» ανέφερε στον Alpha.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα