Βαρύ το κλίμα στην Φιλαδέλφεια: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο του θρύλου της ΑΕΚ – Η σημαντική συνεισφορά της ομάδας

Πλήθος κόσμου, έσπευσε να αποχαιρετήσει τον θρύλο της ΑΕΚ Μίμη Παπαϊωάννου, από νωρίς το πρωί, στον Ιερό Ναό Άγιας Τριάδας, απέναντι από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η σορός του θρύλου της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9 το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στην κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου αναμένεται να παρευρεθεί σύσσωμη η ομάδα της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ταφή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Σε ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, αναφέρει: «Ιερός Ναός Αγίας Τριάδας Νέα Φιλαδέλφεια. Πλήθος απλού κόσμου συρρέει από το πρωί για το ύστατο χαίρε στον μεγάλο Μιμή Παπαϊωάννου».

Το φέρετρο είναι καλυμμένο με τη σημαία της ΑΕΚ, ενώ ήδη βρίσκονται στεφάνια στην εκκλησία από την οικογένεια, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, την ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και από πολλούς άλλους.

Η κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου θα τελεστεί στις 2 μετά το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την «Αγιά Σοφιά – OPAP ARENA» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην εξόδιο ακολουθεί θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ.

Παρών ο Κώστας Νεστορίδης στο λαϊκό προσκύνημα στον Μίμη Παπαϊωάννου

Συγκινητική ήταν η στιγμή της άφιξης του Κώστα Νεστορίδη, ο οποίος έφτασε στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, μαζί με τον γιο του, Γιώργο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Μίμης Παπαϊωάννου «έφυγε» τη μέρα που έχει τα 93α του γενέθλια ο Κώστας Νεστορίδης.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τη θλίψη της και μέσω των σημαιών της ομάδας στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», οι οποίες κυματίζουν μεσίστιες στη μνήμη του θρύλου της Ένωσης και του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ από τις εξωτερικές οθόνες προβάλλεται η μορφή του σπουδαίου Μίμη.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία έχει αναλάβει την οργάνωση της κηδείας, η ταφή του Μίμη Παπαϊωάννου θα γίνει 16:30 στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

Related posts

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Η κληρονομιά της Ελλάδας σε μοναδικά κλικ: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό