Βαριά η δικογραφία στην Κω: Έτσι κατάφερε η Αστυνομία να “δέσει” τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 32χρονος βασικός ύποπτος για τον φόνο της Αναστάζια, που κατηγορείται για την αρπαγή και τον φόνο της.

Άμεσες απαντήσεις αναμένονται

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω καθώς σήμερα πρόκειται να προσαχθεί ενώπιον του εισαγγελέα, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές προκειμένου να του γνωστοποιηθεί η ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, που έχει ασκηθεί σε βάρος του.

Την ίδια ώρα η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, δια του δικηγόρου της, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας, για άλλη μια φορά, σε βάρος του 32χρονου, αυτή τη φορά για το έγκλημα που φέρεται να έχει διαπράξει σε βάρος του παιδιού τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, από το μεσημέρι της Πέμπτης, η δικογραφία με όλα τα στοιχεία και το προανακριτικό υλικό που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω με τη συνδρομή του κλιμακίου Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, παραδόθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω και άμεσα ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός προχώρησε στην άσκηση της ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε βάρος του 32χρονου.

Πρόκειται για μία δεύτερη δικογραφία, για την οποία και ο Μπαγκλαντεσιανός θα προσαχθεί σήμερα, ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω όπου και επίσημα θα μάθει για τη νέα δίωξη που του έχει ασκηθεί και στη συνέχεια θα παραπεμφθεί στην ανάκριση. Εκεί ο 32χρονος θα κληθεί να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που θα τεθούν, μέσα από τα οποία θα πρέπει να διευκρινιστούν όλα τα ζητήματα που προκύπτουν αναφορικά, με τον τρόπο, τον τόπο αλλά και τα αίτια της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια.

Μετά την ολοκλήρωση και των δύο δικογραφιών, εκτιμάται ότι κάποια στιγμή θα συνενωθούν προκειμένου να εκδικαστούν ως μία υπόθεση από το αρμόδιο δικαστήριο.

Related posts

Ασέβεια για τα θύματα των Τεμπών: Προκαλεί με όσα είπε ο Βορίδης για τα ονόματα που γράφτηκαν μπροστά από τη Βουλή

Auτή είναι η 21χρονη Νικολέτα που δέχτnκε επiθεση με μαχαiρı από Ιρακıνό στην Ερμού

«Ανοίγει» ξανά τους ουρανούς ο Γιάννης Καλλιάνος: «Νέο 48ωρο με σφοδρό χτύπημα…»