Τσαβούσογλου για Ελλάδα: Το ποτήρι ξεχείλισε, θα κάνουμε τα απαραίτητα βήματα

Τουρκία: Τη σκυτάλη από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παίρνει ο Μελβούτ Τσαβούσογλου και ήδη παίρνει θέση για τα ανοικτά ζητήματα με την Ελλάδα και τα νησιά μας. Ο Τούρκος Υπουργός δήλωσε «Θα κάνουμε τα απαραίτητα βήματα καθώς η Ελλάδα εξοπλίζει τα νησιά» στη συνέντευξή του.

Τι δήλωσε Ο Τσαβούσογλου μετά τη σύσκεψη με τον Ερντογάν

Μια ακόμα «επίθεση» σε βάρος της Ελλάδας από Τούρκο αξιωματούχο σημειώθηκε την Πέμπτη (29/09), με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου να παίρνει τη σκυτάλη από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών σε παρουσία του σε εκδήλωση στην πόλη Ντενιζλί, αναφέρθηκε στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και αναφέρθηκε ξανά στη στρατιωτικοποίηση των νησιών αναφέροντας, μάλιστα, πως αυτό είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, η παρουσία τεθωρακισμένων οχημάτων αμερικανικής προέλευσης στη Μυτιλήνη και τη Σάμο, έχε προκαλέσει την οργή της Άγκυρας και αυτή εκφράστηκε εκ νέου δια στόματος Τσαβούσογλου. «Θα κάνουμε τα απαραίτητα βήματα καθώς η Ελλάδα εξοπλίζει τα νησιά», είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών. Την Τετάρτη, ο Ταγίπ Ερντογάν σε μια συνέντευξη που μεταδόθηκε από το CNN Turk και το Kanal D ταυτόχρονα, είχε επιτεθεί εκ νέου στην Ελλάδα, αλλά και στις ΗΠΑ, εκτοξεύοντας ακραίες απειλές και εκφράζοντας τις εξωφρενικές θέσεις της Άγκυρας.

Related posts

Χίος: Εντυπωσιακή η Πρώτη Ανάσταση – Το σάλτο του «ιπτάμενου ιερέα» από την Ωραία Πύλη

Την Ακολουθία του Επιταφίου στην Τήνο παρακολούθησε ο Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Σοφία

Ρίγη συγκίνησης και ευλάβειας: Κατάνυξη στους Επιταφίους όλης της Ελλάδας – Μοναδικές εικόνες