Τρομερή η Στεφανίδη, «πέταξε» στα 4,82μ. στη Λωζάνη

Τις αγωνιστικές της διαθέσεις ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βερολίνου έδειξε η Κατερίνα Στεφανίδη στο Diamond League της Λωζάνης, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση. Στην ένατη θέση βρέθηκε η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Tις διαθέσεις της ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βερολίνου έδειξε η Κατερίνα Στεφανίδη στο Diamond League της Λωζάνης. Η πρωταθλήτριά μας ξεπέρασε τα 4,82 μ., βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ και έδειξε σε όλους πως βρίσκεται σε μία ιδιαίτερα καλή κατάσταση ενόψει της συνέχειας, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση.

Ταυτόχρονα, η αθλήτρια που στηρίζεται από την Stoiximan,  έδωσε συνέχεια στην πολύ καλή παρουσία της Αθήνας και άφησε πλέον πίσω της τις μέτριες εμφανίσεις στην αρχή της σεζόν, αποδεικνύοντας πως ήταν απλά μια κακή παρένθεση και φουλάρει για νέο σερί επιτυχημένων εμφανίσεων.

Η Στεφανίδη άρχισε τον αγώνα της με έγκυρο άλμα στα 4,62 μ., συνέχισε με τον ίδιο επιτυχημένο τρόπο στα 4,72 μ., ενώ κατάφερε με την δεύτερη προσπάθεια να υπερβεί τα 4,82 μέτρα. Κατόπιν, είχε την ευκαιρία να δει τον πήχη στα 4,88 μ., ύψος το οποίο αποτελεί μία από τις επόμενες αγωνιστικές της προκλήσεις.

Δεύτερη πίσω από την Ελληνίδα ήταν η Τζεν Σουρ, επίσης με 4,82 μ., και τρίτη με την ίδια επίδοση η Αντζέλικα Σιντόροβα. Η Ρωσίδα μαζί με την Στεφανίδη μοιράζονται την κορυφή της Ευρώπης και φαντάζουν ως τα δυο φαβορί για το χρυσό στο Βερολίνο.

Στο Diamond League αγωνίστηκε και η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η πρωταθλήτρια μας κατέλαβε την ένατη θέση με καλύτερη προσπάθεια στα 4,52 μέτρα. Η Κυριακοπούλου, που ξεπέρασε με την δεύτερη τα 4,42 μ. και 4,52 μ., εν συνεχεία δεν κατόρθωσε να υπερβεί τα 4,62 μέτρα.

Πηγή

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα