Τροχαίο στη Βάρκιζα: Αυτή είναι η αδικοχαμένη 18χρονη που “εσβησε” στην άσφαλτο! – «Όλοι είμαστε πολύ άσχημα»

Δύο νεαρές κοπέλας έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο στη Βάρκιζα, όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά, κάτω από άγνωστες συνθήκες, στο στη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου.

Ξεσπώντας σε λυγμούς, η θεία της 18χρονης αναφέρει ότι οι γονείς της άτυχης κοπέλας είναι κλεισμένοι στο σπίτι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Όλοι οι οικείοι της οικογένειας συμπαρίστανται στα μέλη της, των οποίων την πόρτα χτύπησε τόσο ξαφνικά ο θάνατος και τους βύθισε σε βαρύ πένθος. Τα μέλη της οικογένειας αδυνατούν να πιστέψουν ότι το παιδί τους έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.«Δεν οδηγούσε η ανιψιά μου. Εγώ τώρα μόλις ήρθα από τον Αστακό που δούλευα και μου τα είπε η αδερφή μου και ο γαμπρός μου. Είναι χάλια και οι δυο τους. Τα ξέραμε όλα τα παιδιά που ήταν στο αυτοκίνητο», συμπλήρωσε η θεία του κοριτσιού.

Αυτή είναι η αδικοχαμένη 18χρονη

Η 19χρονη εξαδέλφη της αδικοχαμένης κοπέλας, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο, με τη θεία της 18χρονης να συμπληρώνει: «Όλοι είμαστε πολύ άσχημα. Ο Θεός να φυλάει όλα τα παιδιά του κόσμου».

Related posts

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Η κληρονομιά της Ελλάδας σε μοναδικά κλικ: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό