«Τρέμω από τα νεύρα μου. Καθόμαστε σπίτι και κλαίμε»: Έξαλλος ο πατέρα της Αναστασίας Πλακιά με τις δηλώσεις της Υφυπουργού

Η Αναστασία και οι δίδυμες ξαδέρφες της, ήταν στα θύματα της επιβατικής αμαξοστοιχίας, στα Τέμπη. Με αφορμή όσα δήλωνε στο Πρωινό τη Δευτέρα η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, σχετικά με την ψυχολογική υποστήριξη των οικογενειών και τις τηλεφωνικές επικοινωνίες μαζί τους, ο κ. Πλακιάς ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά, πράγμα που επέτρεψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Όσα ανέφερε ο κ. Δημήτρης Πλακιάς στο Πρωινό

Πιο συγκεκριμένα, ο κύριος Πλακιάς, είπε: «Από δω και πέρα θα βγούμε στους δρόμους και εμείς οι γονείς»

«Είμαι πολύ συγκινημένος και τρέμω από τα νεύρα μου με αυτά που ακούω… Δεν έχουν επικοινωνήσει με κανέναν. Να σταματήσουν να λένε ψέματα όλοι οι πολιτικοί. Έχουμε τον πόνο μας και μας κάνουν μπαλάκι. Φταίει αυτός, φταίει εκείνος, φταίει ο άλλος. Μέχρι στιγμής καθόμαστε στο σπίτι και κλαίμε. Από δω και πέρα θα βγούμε στους δρόμους και εμείς οι γονείς πλέον. Δεν σέβονται ούτε τον πόνο μας, ούτε τα παιδιά μας που είναι μέσα στο χώμα.

Ψέματα, ψέματα, ψέματα! Να βγει η υφυπουργός να μας πει πότε μας πήρε τηλέφωνο. Δεν μας πήρε κανείς τηλέφωνο, ένα sms δέχτηκα στις 9 Μαρτίου. Από το κράτος δεν μας πήρε κανείς ούτε από τους μεν ούτε από του δε, δεν μιλάω πολιτικά, δεν με ενδιέφερε ποτέ η πολιτική στη ζωή μου, αλλά κρίμα, κρίμα, κρίμα… Θα μας βρουν μπροστά».

Related posts

Ανατροπή, δεν ήταν τυχαία ηλεκτροπληξία: Έτσι συνέβη το φριχτό δυστύχημα για την 24χρονη Ειρήνη στη Θεσσαλονίκη

Θρήνος στην ελληνική δημοσιογραφία, νεκρός ο Σπύρος Κανέλλος, όλοι στα «μαύρα» για τον απροσδόκητο χαμό του

Ανησυχία για το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα σε άνθρωπο της γρίπης των χοίρων, τι συμπτώματα εμφάνισε