«Τρελαίνονται οι θερμοστάτες των καλοριφέρ!» – Στην τσίτα ο Τάσος Αρνιακός για τον καιρό (Video)

Τα είπε πάλι τα αινιγματικά του ο Τάσος Αρνιακός, στην πρόγνωσή του για το πώς θα θα είναι ο καιρός το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με περισσότερο ανοιξιάτικο, παρά χειμωνιάτικο καιρό μπήκε σήμερα ο Δεκέμβρης, με ηλιοφάνεια, νοτιάδες και τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει στις περισσότερες περιοχές της χώρας ακόμη και πάνω από τους 20 βαθμούς Κελσίου. Συμβατές, καλώς η κακώς με θερμοκρασίες Απριλίου, τρελαίνοντας τους θερμοστάτες των καλοριφέρ!» είπε αρχικά ο Τάσος Αρνιακός.

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στον καιρό του Σαββάτου (2/12): «Αναμένουμε αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα πυκνώνουν με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές, στα δυτικά, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Νοτίους νοτιοδυτικούς ανέμους 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά πελάγη 7, στο βόρειο Αιγαίο έως και 8 μποφόρ που ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Θερμοκρασία σε άνοδο, θα φτάσει στα βόρεια τους 20 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τους 21 με 23, στην Κρήτη δεν αποκλείεται ακόμη και τους 24 βαθμούς!».

Ο καιρός






Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα