Τραγωδία Τέμπη: Το προφητικό βίντεο που ανέβασαν οι δίδυμες μέσα από το μοιραίο τρένο

Οι δίδυμες ήταν στο μοιραίο τρένο και μάλιστα στα μπροστινά βαγόνια την ώρα που εξελίχθηκε η ανείπωτη τραγωδία της Τρίτης.

Η προφητική ανάρτηση

«Ίσως φτάσουμε κάποτε…»: Αυτό ήταν το τελευταίο προφητικό story που ανέβασαν οι αδικοχαμένες δίδυμες μέσα από το μοιραίο τρένο στα Τέμπη! Όπως φαίνεται στα πρόσωπά τους ήταν ζωγραφισμένη η χαρά και τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ακολουθούσε.

Θρήνος, πένθος και οδύνη επικρατούν στο χωριό Καστράκι που βρίσκεται λίγο έξω από την Καλαμπάκα, την γενέτειρα των τριών κοριτσιών που βρίσκονταν στη μοιραία αμαξοστοιχία στα Τέμπη.
Τα τρία κορίτσια, δίδυμες αδελφές και η ξαδέλφη τους, ιδιαίτερα δημοφιλή και αγαπητές στην περιοχή τους, ήταν σαν αδελφές καθώς μεγάλωσαν μαζί.

Η Καλαμπάκα θρηνεί

Συγγενείς, φίλοι και συμφοιτητές προσπάθησαν να τις εντοπίσουν στα κινητά τους τηλέφωνα χωρίς να παίρνουν καμία απάντηση, καθώς έχασαν τη ζωή τους, αφού βρίσκονταν στο πρώτο βαγόνι.

Τα κορίτσια έκαναν πραγματικότητα το όνειρό τους και ξεκίνησαν σπουδές αισθητικής και φαρμακευτικής στην Θεσσαλονίκη, ενώ βρέθηκαν στην αμαξοστοιχία λόγω του τριήμερου της Καθαράς Δευτέρας, καθώς επισκέφθηκαν τους γονείς τους.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους τα κορίτσια ήταν ανέμελα και ανέβαζαν story στο Instagram από τις στιγμές τους μέσα στο μοιραίο τρένο, ενώ έγραψαν λόγω της καθυστέρησης που υπήρξε «Ίσως φτάσουμε κάποτε», χωρίς να ξέρουν τι τους περίμενε.

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους το μέγεθος της τραγωδίας που βιώνουν οι οικογένειες δυο αδερφών στην Καλαμπάκα. Οι Νίκος και Δημήτρης Πλακιάς, γνωστοί ιδιοκτήτες ταβέρνας στο Καστράκι, θρηνούν με τις οικογένειές τους τον χαμό τριών παιδιών τους που βρίσκονταν στο μοιραίο επιβατικό τρένο στα Τέμπη.

Η οικογένεια του Νίκου έχασε τις δυο δίδυμες κόρες της Θώμη και Χρύσα που σπούδαζαν φαρμακευτική και αισθητική) και η οικογένεια του αδερφού του Δημήτρη, επίσης μια κόρη, την Αναστασία, που σπούδαζε αισθητικός, όπως και η ξαδέρφη της Χρύσα. Τα κορίτσια, επέστρεφαν στις σπουδές τους, στη Θεσσαλονίκη, μετά από το τριήμερο των Απόκριων στην πατρίδα τους.

Οι 3 αγαπημένες και αχώριστες ξαδέρφες συμπεριλαμβάνονταν μεταξύ των επιβατών που βρήκαν φρικτό θάνατο από τη σύγκρουση, καθώς βρίσκονταν στα πρώτα βαγόνια της αμαξοστοιχίας.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»