Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο: Πολύτεκνη μητέρα η υπάλληλος καθαριότητας που σκοτώθηκε–Ποια η ανατριχιαστική σύμπτωση

Συγκλονισμένη η χώρα από το φονικό τροχαίο στο ξυλόκαστρο ενώ όλο και πιο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φώς.

Το τραγικό γεγονός

Μόλις μαθεύτηκες ότι Ρομά και πολύτεκνη μητέρα ήταν η 45χρονη υπάλληλος καθαριότητας που βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα το πρωί στο Ξυλόκαστρο, όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο έπεσε με φόρα πάνω στο απορριμματοφόρο, τη στιγμή που εκείνη βρισκόταν πάνω στο ανυψωτικό μηχάνημα του οχήματος.

Όταν το αυτοκίνητο, ο 36χρονος οδηγός του οποίου, σύμφωνα με πληροφορίες είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, «καρφώθηκε» στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου, κόβοντας το νήμα της ζωής της 45χρονης, η άτυχη γυναίκα εργαζόταν σκληρά για προσφέρει στην οικογένειά της. Συγκεκριμένα, όπως φανερώνουν τα πλάνα και οι φωτογραφίες από το ρεπορτάζ της Αναστασίας Σταματοπούλου για το newsit.gr., το όχημα που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο χτύπησε πίσω αριστερά το όχημα του δήμου.

«Φτάνει πια. Αρκετούς συναδέλφους έχουμε θάψει. Αρκετά παιδιά έμειναν ορφανά, γιατί οι κυβερνήσεις αρνούνται να πάρουν ουσιαστικά μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια μας. Απαιτούμε από την κυβέρνηση και τις δημοτικές αρχές να πάρουν ουσιαστικά μέτρα για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας μας. Τους δηλώνουμε ότι δεν θα τους αφήσουμε να παίζουν με τις ζωές μας. Η οργή μας έχει ξεχειλίσει και θα φροντίσουμε να το διαπιστώσουν», αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η ΔΑΣ ΟΤΑ.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία

Το τροχαίο δυστύχημα με θύμα την 45χρονη εργαζόμενη στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος της περιοχής Κάτω Πιτσά στο Ξυλόκαστρο. Σύμφωνα με την αστυνομία, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 36χρονος, προσέκρουσε, υπό συνθήκες που διερευνώνται, σε προπορευόμενο απορριμματοφόρο όχημα. Από την σύγκρουση σκοτώθηκε η 45χρονη, η οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην ειδική θέση του απορριμματοφόρου για τους υπαλλήλους καθαριότητας.

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε και ο οδηγός του ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείου της Κορίνθου, ενώ προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Ο 36χρονος, αμέσως μετά το δυστύχημα βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ασθενοφόρα, αλλά για την άτυχη γυναίκα ήταν ήδη αργά.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr, κάτοικοι της Καλλιθέας Ξυλοκάστρου, απ’ όπου κατάγεται ο 36χρονος οδηγός του μοιραίου ΙΧ, ανέφεραν ότι ο πατέρας του είχε επίσης σκοτώσει άνθρωπο με το αυτοκίνητο του! Το περιστατικό αυτό συνέβη πριν από περίπου 20 χρόνια, με τη μακάβρια αυτή σύμπτωση να προκαλεί ανατριχίλα.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»