Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Επέστρεψε σπίτι και βρήκε νεκρή τη σύντροφο της ζωής του

Άλλη μια τραγωδία σημειώθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο με έναν άντρα να επιστρέφει σπίτι του και να βρίσκει την 40χρονη σύζυγο του νεκρή.

Αναστάτωση στο Ρέθυμνο από τον αναπάντεχο θάνατο της γυναίκας. Η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί εντός της ημέρας, αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως…

Η ειδοποίηση της αστυνομίας από τον σύζυγο της άτυχης 40χρονης

Τους αστυνομικούς στο Ρέθυμνο ειδοποίησε ο σύντροφος της 40χρονης γυναίκας, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι που έμεναν. Όπως είπε είχε βγει από το διαμέρισμα και μόλις επέστρεψε βρήκε την άτυχη γυναίκα νεκρή. Στο σπίτι έφτασαν αστυνομικοί που έκαναν έρευνα. Πλέον περιμένουν τις απαντήσεις της ιατροδικαστικής εξέτασης που αναμένεται να λύσει το μυστήριο. Μέχρι στιγμής δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στο Ρέθυμνο με τον αιφνίδιο θάνατο μίας νέας γυναίκας να συγκλονίζει την πόλη. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, χθες το απόγευμα (15-11-2022) ο σύντροφος της 40χρονης γυναίκας άνοιξε την πόρτα του σπιτιού τους στην πόλη και βρέθηκε μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα.

Η σύντροφος της ζωής του κείτονταν νεκρή. Ο άνδρας κάλεσε τις Αρχές ωστόσο κανείς δεν μπόρεσε να βοηθήσει την 40χρονη αφού είχε αφήσει ήδη την τελευταία της πνοή.

Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου η νεκροψία/νεκροτομή θα αναδείξει τα αίτια θανάτου.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα