Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Η τελευταία ανάρτηση της 50χρονης πριν «φύγει» μπροστά στα μάτια της κόρης της – «Δύσκολο να παραιτηθείς…»

Απέραντη θλίψη και αναπάντητα ερωτήματα έχει σκορπίσει ο θάνατος της άτυχης Λουμπιάνα, που έχασε τη ζωή της το βράδυ της Παρασκευής (29/9) στο Μεσολόγγι, καθαρίζοντας κρεατομηχανή κρεοπωλείου, μπροστά στα μάτια της κόρης της.

Η αστυνομία συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου, καθώς στο πλαίσιο των ερευνών, κατηγορείται για εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Η τελευταία ανάρτηση της

Η άτυχη γυναίκα λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή είχε κάνει μία ανάρτηση στα αλβανικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook στην οποία έγραφε: «Είναι δύσκολο να περιμένεις κάτι, το οποίο μπορεί να μην συμβεί ποτέ. Αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο να παραιτηθείς αν αυτό είναι το μόνο πράγμα που επιθυμείς».

Πώς έγινε το δυστύχημα

Το τραγικό δυστύχημα έγινε το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά τις 21:00, όταν η γυναίκα με την κόρη της, που εργάζονταν στην καθαριότητα καταστημάτων, πήγαν στο κρεοπωλείο για να κάνουν τη δουλειά τους.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η γυναίκα καθάριζε τη μηχανή, όταν από κάποιο λάθος, τα μαλλιά της πιάστηκαν, με αποτέλεσμα να διαμελιστεί. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού της ολοκληρώθηκε με μεγάλη δυσκολία, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

«Βγήκε η κόρη της στον δρόμο και φώναζε “βοήθεια”» αναφέρουν άτομα που βρίσκονταν εκεί. Ένας περαστικός μπήκε στο κατάστημα και διαπίστωσε τη φρίκη που είχε συμβεί. Το κορίτσι στη συνέχεια άρχισε να ουρλιάζει, μην μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί μπροστά στα μάτια της, ενώ στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο. Η ίδια και ο 10χρονος αδερφός της, από χθες τα ξημερώματα βρίσκονται σε συγγενικό σπίτι.

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»