Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Αυτή είναι η 15χρονη που έκανε “βουτιά θανάτου” την ώρα του μαθήματος

Έβαλε τέλος στη ζωή της: Η ανήλικη έδωσε τραγικό επίλογο κατά τη διάρκεια του σχολείου που φοιτουσε και κανένας δεν μπορεί να το πιστέψει.

Τραγικό περιστατικό

Μία 15χρονη κοπέλα έβαλε τέλος στη ζωή της, εν ώρα μαθήματος, σε ιδιωτικό σχολείο στο Χαλάνδρι, σοκάροντας γονείς, φίλους και καθηγητές.Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της Παρασκευής, η 15χρονη, αμερικανικής καταγωγής, πήδηξε από τον 3ο όροφο του American Community Schools of Athens.

Το ανήλικο κορίτσι, είναι κόρη Αμερικανών διπλωματών και μάλιστα υψηλόβαθμων στελεχών της πρεσβείας των ΗΠΑ.

Η καθαρίστρια ήταν αυτή που τη βρήκε στο έδαφος

Οι καθηγητές έσπευσαν να αποτρέψουν τα υπόλοιπα παιδιά να δουν το αποτρόπαιο θέαμα.Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών,. Εκεί, της έγινε ΚΑΡΠΑ και οι γιατροί έκαναν μεγάλες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή, όμως δεν τα κατάφεραν.Οι γονείς της ειδοποιήθηκαν και πήγαν στο νοσοκομείο και αμέσως υπήρξε ψυχολογική υποστήριξη στην οικογένεια.

Μέχρι στιγμής δεν προκύπτει ότι η 15χρονη κοπέλα άφησε κάποιο σημείωμα, με τις Αρχές να ερευνούν τις συνθήκες θανάτου της. Λαμβάνονται καταθέσεις από οικογενειακό, σχολικό και φιλικό περιβάλλον.Σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν επαφές μεταξύ ΓΑΔΑ και αμερικανικής πρεσβείας. Η μαθήτρια είχε παρουσιάσει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν και δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Related posts

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Η κληρονομιά της Ελλάδας σε μοναδικά κλικ: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό