Τραγωδία στην Θεσσαλονική: Νεκρή μέσα στο σπίτι της βρέθηκε 31χρονη νηπιαγωγός – Τι έδειξε η νεκροψία

Σε θλίψη έχει βυθιστεί ολόκληρη η τοπική κοινωνία της Αριδαίας, με την είδηση του θανάτου της 31χρονης νηπιαγωγού, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στη Θεσαλλονίκη. Η νεαρή γυναίκα που καταγόταν από την Καλαμπάκα, είχε διοριστεί στην Αριδαία και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στους συναδέλφους αλλά και στους μικρούς μαθητές της.

Όπως αναφέρει το ThessToday.gr, η 31χρονη βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της 13ης Ιανουαρίου, όταν ένας οικογενειακός φίλος που την αναζητούσε και δεν μπορούσε να την βρει, ενημέρωσε την αστυνομία αλλά και τους συγγενείς της.

31χρονη νηπιαγωγός: Τι έδειξε η νεκροψία

Το απόγευμα της Τρίτης 17/1. ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή που έγινε στη σορό της γυναίκας, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο θάνατός της επήλθε από παθολογικά αίτια.

Με θρήνο και πόνο ψυχής, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν σήμερα την 31χρονη στον Ιερό Μητροπολιτικο ναού Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας, ενώ ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Αλμωπίας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» κατέθεσε ψήφισμα στη μνήμη της.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Αλμωπίας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για τον αδόκητο χαμό της συναδέλφισσας νηπιαγωγού και μέλους μας Χριστίνας Φορτούνη.

Ως ελάχιστο δείγμα τιμής προς τη συναδέλφισσά μας το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε, να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της και να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους της», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»