Τραγωδία στην Πιερία: 19χρονος νεκρός και έξι τραυματίες στο τροχαίο στην ΠΑΘΕ – Συνελήφθη ο οδηγός του λεωφορείου των ΚΤΕΛ που έπεσε πάνω σε δύο ΙΧ

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, με τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της σήραγγας του Πλαταμώνα. Νεκρός εντοπίστηκε και ένας 19χρονος επιβάτης.

Στο ίδιο αυτοκίνητο που επέβαινε ο άτυχος 19χρονος ήταν επιβάτες τρεις άνδρες, 19, 22 και 34 ετών, οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά. Από το δεύτερο όχημα τραυματίστηκαν ελαφρά άλλα τρία άτομα.

Κρίσιμες ώρες για τους τραυματίες

Ένας από τους σοβαρά τραυματίες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας, ενώ οι άλλοι δύο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Οι τρεις που τραυματίστηκαν πιο ελαφρά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Αθήνα, έπεσε πάνω σε δύο ΙΧ επιβατικά τα οποία ήταν σταματημένα στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης επί της ΠΑΘΕ.

Συνελήφθη ο οδηγός

Στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ επέβαιναν συνολικά 77 άτομα, τα οποία είναι καλά στην υγεία τους και συνέχισαν το δρομολόγιο προς Αθήνα με άλλο υπεραστικό λεωφορείο.

Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του.

Για περίπου επτά ώρες η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα διεξαγόταν από μία λωρίδα. Αυτή την ώρα η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα