Τραγωδία στην άσφαλτο: Τρμακτικές εικόνες-Δύο άνθρωποι βρήκαν ακαριαίο θάνατο σε τροχαίο στην Αθηνών–Κορίνθου

Σήμερα το πρωί στην Εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών σημειώθηκε ένα τροχαίο με θύματα δύο από τα άτομα της τραγωδίας. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες στο 89ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού ένα όχημα “καρφώθηκε” σε ένα άλλο και η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Η αστυνομία και η πυροσβεστική έφτασαν αμέσως στο σημείο όπου προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν και τα μεταφέρουν τα θύματα.

Τραγωδία στην άσφαλτο με δύο νεκρούς

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στην Αθηνών – Κορίνθου. Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής για ανάσυρση. Δε χωράει ο νους την τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου. Σύμφωνα με το korinthostv.gr ένα ταξί με τρεις επιβάτες τυλίχθηκε στις φλόγες στο 89ο χλμ της Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών. Ο οδηγός του ταξί έκανε δεξιά και στάθμευσε στη ΛΕΑ, με σκοπό να προλάβει να κατέβει ο ίδιος αλλά και οι επιβάτες. Εν συνεχεία, οδηγός ενός δεύτερου οχήματος που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση, μείωσε τη ταχύτητα του, για να δει τι συμβαίνει, με αποτέλεσμα ο οδηγός τρίτου οχήματος να «καρφωθεί» στο δεύτερο όχημα.

Οι οδηγοί του δευτέρου και τρίτου οχήματος βρήκαν ακαριαίο θάνατο, κατά τη σύγκρουση.

Αδιανόητη τραγωδία στην Ε.Ο Κορίνθου – Πατρών με νεκρούς και τραυματίες
Στο σημείο βρίσκονται οχήματα της Πυροσβεστικής, περιπολικά και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα, όπου ανέσυραν τους δύο άνδρες χωρίς τις αισθήσεις τους.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα