Τραγωδία στην Άρτα: Το μοιραίο τηλεφώνημα που τον έκανε να χάσει το μυαλό του και η συγκινητική στήριξη της γυναίκας του

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην Άρτα με τον θάνατο του βρέφους που ξεχάστηκε στο αμάξι από τον ιδιο του τον πατέρα για παραπάνω από 8 ώρες.

Άρτα: Το μοιραίο τηλεφώνημα

Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ο πατέρας εξήγησε πως την ώρα που πήγαινε το παιδί στον βρεφονηπιακό σταθμό, του τηλεφώνησε ένας συνάδελφος του από τον ΔΕΔΔΗΕ ότι έπρεπε να πάνε επειγόντως στη Λευκάδα, απ’ όπου είχαν λάβει κλήση για βλάβη. Τότε, λες και σκοτείνιασε το μυαλό του και ξέχασε το μωρό που κοιμόταν ήσυχο στο ειδικό καθισματάκι του στο πίσω κάθισμα! Έτσι, αντί να σταματήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό, πήγε κατευθείαν στη δουλειά του, στάθμευσε το αυτοκίνητό του, μπήκε στο υπηρεσιακό όχημα όπου τον περίμενε ο συνάδελφός του και έφυγαν για τη Λευκάδα.
Η συνάντηση των γονέων του 5,5 μηνών βρέφους

Οι δυο τους συναντήθηκαν το πρωί της Πέμπτης και αγκαλιασμένοι ξέσπασαν σε κλάματα για την 5,5 μηνών κόρη τους που έφυγε από τη ζωή από θερμοπληξία, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία.

Αργότερα μέσα στην ημέρα, η μητέρα του βρέφους είχε και δεύτερη συνάντηση με τον 37χρονο πατέρα ενώ όπως ανέφερε ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, ουδέποτε έκαναν απόπειρα αυτοκτονίας ούτε μεταφέρθηκαν σε ψυχιατρική κλινική.

Δεν φταίει ο άντρας μου

Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο, φυλάσσονται σε ειδικά διαμορφωμένους θαλάμους που αποτρέπουν τέτοιες ενέργειες. Σε ό,τι αφορά στη μητέρα επρόκειτο να πάρει εξιτήριο σήμερα, όμως προτιμήθηκε να παραμείνει νοσηλευόμενη για μία ακόμα νύχτα.
Άρτα: Η μητέρα του 5,5 μηνών βρέφους στην δίνει ελαφρυντικά στον πατέρα

Ο Μιχάλης Γιαννάκος δήλωσε επίσης ότι η μητέρα έχει αρχίσει να δίνει ελαφρυντικά στον πατέρα:

«Η μητέρα από χθες είναι καλύτερα, άρχισε να δίνει ελαφρυντικά στον σύζυγό της και ζήτησε να τον δει. Τον είδε σήμερα το πρωί περίπου στις 10 η ώρα και πάλι το μεσημέρι ζήτησε κι είδε η μητέρα του βρέφους τον σύζυγό της»

Ειδικά για την κατάσταση του πατέρα είπε ο κ. Γιαννάκος: «Ο πατέρας είναι σε άσχημη κατάσταση, είναι σε σοκ. Οι γιατροί έχουν δώσει και στους δύο γονείς άδεια να παραστούν στην κηδεία του βρέφους».

Για την πρωινή συνάντηση που είχε το ζευγάρι ανέφερε ο κ. Γιαννάκος ότι η σύζυγος είπε ότι δεν φταίει σε κάτι ο σύζυγός της.

Τι ειπώθηκε από τους γονείς

Άρτα: Δείτε το ρεπορτάζ

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα