Τραγωδία στη Κρήτη: Κήδεψε τον πεθερό του μια μέρα μετά την κηδεία της μητέρας του

Τραγωδία Μεσαρά: Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία τις τελευταίες μέρες, είναι αυτή του Γιώργου Δαμιανάκη. Ο άντρας ήταν πολύ αγαπητός στην ευρύτερη περιοχή και μετά τους δύο θανάτους της οικογένειας όλοι έχουν βυθιστεί σε πένθος.

Τραγωδία Μεσαρά: Ο ανείπωτος θρήνος για την τοπική κοινωνία

Το πένθος για την οικογένεια είναι μεγάλο ενώ σημειώνεται ότι ο Γιώργος Δαμιανάκης ήταν εξαιρετικά αγαπητός στην περιοχή καθώς υπήρξε δάσκαλος για πολλούς κατοίκους της Μεσαράς

Ο μεσαρίτης εκπαιδευτικός, Δευκαλίωνας Μανασσάκης αποχαιρετάει σήμερα, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου τον πατέρα της συζύγου του Αντιγόνης, Γιώργο Δαμιανάκη ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών.

Σύμφωνα με το “Διαsosτε”, μόλις χθες ο κ. Μανασσάκης είπε το τελευταίο αντίο στην 90χρονη μητέρα του Αθηνά η οποία ήταν συνταξιούχος δασκάλα και κηδεύτηκε στις Μοίρες.

Το «τελευταίο αντίο» θα ακουστεί σήμερα Παρασκευή, στις 3 το μεσημέρι, στον Άγιο Ιωάννη Φαιστού, από όπου καταγόταν και ο εκλιπών, στον ομώνυμο Ιερό Ναό.

Το πένθος για την οικογένεια είναι μεγάλο ενώ σημειώνεται ότι ο Γιώργος Δαμιανάκης ήταν εξαιρετικά αγαπητός στην περιοχή καθώς υπήρξε δάσκαλος για πολλούς κατοίκους της Μεσαράς.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα