Τραγικός επίλογος για τον Γεώργιο Τριανταφύλλου: Βρέθηκε νεκρός στο Ποικίλο ο 49χρονος που αναζητούνταν

Tραγικό τέλος είχε ο αγνοούμενος 49χρονος Γεώργιος Τριανταφύλλου, ο οποίος εξαφανίστηκε από το σπίτι του στους Αγίους Αναργυρους Αττικής, την παραμονή Χριστουγέννων.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το μεσημέρι της 27/12/2022 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Η υπηρεσία Silver Alert, την 03/01/2023, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή του. Ο 49χρονος βρέθηκε, δυστυχώς, νεκρός.

Η σορός του εντοπίστηκε από πολίτες, σε δασική περιοχή του Δήμου Πετρούπολης. Ο αναζητούμενος, βρέθηκε απαγχονισμένος σε δέντρο, στο Ποικίλο Όρος της Αττικής.

Γεώργιος Τριανταφύλλου: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος από τα Χριστούγεννα

Η υπηρεσία Silver Alert με την βοήθεια των 25 ομάδων διάσωσης, των 28.000 εθελοντών σε όλη τη χώρα, των Εισαγγελικών και Αστυνομικών Αρχών, φορέων και απλών πολιτών έχει κατορθώσει από το 2011 να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία ώστε να βρεθούν πολλά άτομα τα οποία αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ενημέρωση των πολιτών, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθεί κάθε άτομο που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως ηλικίας, χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

Η υπηρεσία Silver Alert στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει από το 2009 και όπως έχει αποδείξει έμπρακτα διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων.

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»