Τραγική σύμπτωση: Νεκρός ακριβώς 1 χρόνο μετά το θάνατο του πατέρα του- Πάγωσαν όλοι στο άκουσμα του ονόματος

Ένας 30χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του, στη Λάρισα, χθες, Σάββατο, το πρωί.

Η τραγική ειρωνία με τον πατέρα του

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο κέντρο της Λάρισας, όταν η μηχανή συγκρούστηκε με αγροτικό και το χτύπημα ήταν τόσο σφοδρό, που προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατο του άτυχου οδηγού μηχανής, παρά το γεγονός ότι φορούσε προστατευτικό κράνος.

Μετά τη σύγκρουση με το αγροτικό, ο αδικοχαμένος οδηγός εκτοξεύτηκε από το δίκυκλο και βρέθηκε κάτω από τις ρόδες ΙΧ. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση και πολύ γρήγορα έφτασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ, όπου μετά τον απεγκλωβισμό, που χρειάστηκε να σηκώσουν το όχημα, διαπιστώθηκε πως ο νεαρός είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του onlarissa.gr, πρόκειται για τον Παναγιώτη Ευσταθιάδη του Σωτηρίου, γεννηθέντα το 1993, κάτοικο Λάρισας.

Επρόκειτο για ένα αξιαγάπητο παιδί, που εργαζόταν σε κρεπερί και η τραγική ειρωνεία είναι πως σαν χθες, την προηγούμενη χρονιά, είχε χάσει τον πατέρα του από καρκίνο, ενώ σήμερα, Κυριακή θα τελούταν το ετήσιο μνημόσυνο.

Το τροχαίο δυστύχημα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έγινε επί της οδού Υψηλάντου, όταν υπό συνθήκες που διερευνά η Τροχαία Λάρισας, η μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε με αγροτικό όχημα.

Δείτε τις πρώτες εικόνες

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα