Τραγικές ώρες για τον ηθοποιό Οδυσσέα Σταμούλη: Πνίγηκε ο 11χρονος γιος του στην Ικαρία

Νεκρός εντοπίστηκε ο 11χρονος στους Φούρνους και όπως έγινε γνωστό, ήταν γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη.

Το αγοράκι δεν είχε δώσει σημεία ζωής απο τις 2.00 το μεσημέρι και το λιμενικό εξέδωσε ανακοίνωση αναζητώντας τον και αναζητώντας πληροφορίες απο όποιον τον είχε δει.

Το χρονικό του συμβάν

Ο μικρός που ονομάζονταν Χ. Στ. και σύμφωνα με την ανακοίνωση φορούσε μπλε- πορτοκαλί μαγιό κολυμπούσε στην παραλία της Πλάκας, στο λιμάνι του νησιού και ήταν γιος του αγαπημένου ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη

Εικάζεται ότι μπορεί να έκανε βουτιά να χτύπησε και να βρέθηκε το σώμα του μετά μπλεγμένο στην σημαδούρα. Οι αρχές δεν είναι ακόμη σίγουρες για το τι ακριβώς συνέβη και η σορός του μεταφέρεται στη Σάμο για νεκροψία νεκροτομή.

Όταν τον εντόπισαν κατά τις 7.30 το απόγευμα όλο το νησί έτρεξε στο λιμάνι και ένας γιατρός που βρίσκονταν στον γιαλό προσπάθησε να το επαναφέρει με CARPA.

Όταν οι προσπάθειες σταμάτησαν και τον σκέπασαν με μια κουβέρτα, όλοι κάτοικοι και τουρίστες κράτησαν την ανάσα τους και τα μάτια τους πλημμύρισαν δάκρυα.

Απόλυτη σιωπή έπεσε στην παραλία, γύρω απο την βάρκα με τους δύτες και τον γιατρό, καθώς το ασθενοφόρο πλησίαζε χωρίς σειρήνα να παραλάβει την σορό του άτυχου παιδιού.

Related posts

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν