Τους τελείωσε με μία ανάρτηση: Η Έλενα Παπαρίζου απαντά σε Snik και Light 3 μήνες μετά τα Mad

Έλενα Παπαρίζου: Η δημοφιλής τραγουδίστρια που απολαύσαμε και ως coach στο The Voice όλα αυτά τα χρόνια, φαίνεται να είναι ακόμα ενοχλημένη με τα…ευτράπελα στα βραβεία Mad μεταξύ των τράπερ Snik και Light. Η ίδια είχε επιλέξει να μη μιλήσει καθόλου για το ατυχές συμβάν όμως τώρα, τρεις μήνες μετά, φαίνεται να ρωτήθηκε για αυτό σε μία από τις συνεντεύξεις της και όπως είπε προσπαθεί να το αφήσει πίσω.

Έλενα Παπαρίζου: Η βραδιά στα Mad και το σούσουρο με Snik και Light

Φανερά ενοχλημένη παραμένει η Έλενα Παπαρίζου για όσα διαδραματίστηκαν στα φετινά MVA, από τα οποία η ίδια αποχώρησε στη μέση της βραδιάς μετά τα έκτροπα που έλαβαν χώρα με πρωταγωνιστές SNIK, Light και… μπράβους.

Μιλώντας στην κάμερα της νέας εκπομπής της Φαίης Σκορδά «Πρωινό μας», η Έλενα μπορεί να απέφυγε να πει πολλά για το θλιβερό συμβάν, μία ατάκα της, όμως, αρκούσε για να «περιποιηθεί» τους εμπλεκόμενους τράπερς για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους. «Δεν θέλω να άλλο να ασχοληθώ άλλο μ’ αυτό το πράγμα, θέλω να προχωρήσω μπροστά», είπε όταν ρωτήθηκε αν δέχτηκε κάποια συγγνώμη για όσα συνέβησαν, απαξιώντας ακόμα και να ασχοληθεί με τους «πρωταγωνιστές» της βραδιάς. Υπενθυμίζεται πως η ίδια είχε φυγαδευτεί ελαφρά τραυματισμένη και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση από το γήπεδο Taekwondo, χωρίς να δεχτεί να επιστρέψει για να ολοκληρώσει τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις της επί σκηνής.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα