Τους έβαλε στη θέση τους: Το ξέσπασμα της θείας της 12χρονης μετά τις νέες προκλητικές δηλώσεις

Υπόθεση Κολωνός: Η θεία της 12χρονης βγαίνει και μιλά δημόσια για πρώτη φορά. Όπως λέει δεν ήξεραν τίποτα και μαθαίνουν και εκείνοι τα πάντα τώρα από την τηλεόραση, φυσικά ακόμη και τις δηλώσεις των δικηγόρων. Μετά τις τελευταίες προκλητικές δηλώσεις της δικηγόρου του 34χρονου ότι η 12χρονη είναι ψηλή και δεν μοιάζει για παιδί της ηλικίας της αλλά για 17, παίρνει θέση και απαντά για όλα.

Υπόθεση Κολωνός: Ξεσπά η θεία της 12χρονης

Μετά τις αδιανόητες δηλώσεις της δικηγόρου του 34χρονου επιχειρηματία που κρίθηκε από Ανακριτή και Εισαγγελέα ότι πρέπει να οδηγηθεί στις φυλακές, η αδελφή της μητέρας, που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση του Κολωνού και θεία της ανήλικης, μιλά στο T-live και την Πόπη Παπαδοπούλου.

«Δεν φαίνεται για 18 χρονών το παιδί. Το παιδί φαίνεται για 12χρονο. Για παραπάνω από 13 χρονών δεν το κάνεις. Ό,τι μάθαμε, το μάθαμε από την τηλεόραση. Δεν πιστεύω πως κάποια μάνα θα εξέδιδε το παιδί της για να πάρει 20 και 25 ευρώ. Προσπαθούν να την εμπλέξουν, δεν εμπλέκεται εκείνη. Ποτέ δεν μου είχε αναφέρει κάτι, ούτε εγώ τον ήξερα αυτόν τον άνθρωπο. Αν μπορεί να λέγεται έτσι. Γιατί δεν λέγεται άνθρωπος» ανέφερε η θεία της 12χρονης.

«Σοκαριστήκαμε, έχουμε σοκαριστεί όλοι. Τελευταία φορά μιλήσαμε με την αδελφή μου πριν από έναν μήνα. Δε μου είχε αναφέρει τίποτα. Προφανώς μπορεί να της είχε πει η ίδια η αστυνομία να το κρύβει και να μην το δημοσιεύσει ούτε στους συγγενείς της. Δε μπορώ να ξέρω αν όλα αυτά που λένε ισχύουν ή δεν ισχύουν. Πάντως τα παιδιά τη γυρεύουν συνέχεια και υποστηρίζουν τη μάνα τους. Θα είχε αποκαλύψει τη μητέρα της, αν όντως εμπλεκόταν η μάνα της» πρόσθεσε στη συνέχεια η θεία της ανήλικης. Και κατέληξε: «Σίγουρα υπήρχαν δυσκολίες. Ειδικά άμα έχεις 8 παιδιά και ειδικά με την κρίση που υπάρχει, σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες»

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»