«Τουρτούρισμα» Σάκη Αρναούτογλου: «Έφτασαν τα νεότερα για τις χιονοπτώσεις – Ξαναχτυπούν βροχές την Αθήνα»

Καλύτερος θα είναι ο καιρός αύριο (9/11) σε σχέση με σήμερα, όπως σημείωσε ο Σάκης Αρναούτογλου στη σημερινή πρόγνωσή του.

Ο έμπειρος προγνώστης, μέσα από την ΕΡΤ, σημείωσε ότι αύριο Πέμπτη θα βρέξει σε μερικές περιοχές της Ελλάδας, στη Βόρεια Ελλάδα, στο ανατολικό Αιγαίο, αλλά και στη Θεσσαλονίκη.

Ο καιρός την Πέμπτη

Βροχές θα έχουμε την Πέμπτη και σε περιοχές της Αττικής, ειδικότερα προς το ξημέρωμα της Πέμπτης. Τοπική καταιγίδα με μικρή πιθανότητα. Από την Παρασκευή μπαίνουμε σε μια φάση αστάθεις και εναλλαγών με ήλιο και σύννεφα σε πολλές περιοχές της χώρας.

To Σάββατο ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές και καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα, αλλά θα έχουμε τοπικές μπόρες και στην υπόλοιπη χώρα. Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα ανοίξει στις περισσότερες περιοχές.

Από το βράδυ της Κυριακή ο καιρός θα χαλάσει ξανά και την ερχόμενη Δευτέρα θα έχουμε πρόσκαιρη επιδείνωση από τα δυτικά προς τα αναλυτικά με δυνατές μπόρες και καταιγίδες. Αναφορικά με τις πιθανές χιονοπτώσεις, αυτές αναμένονται τη Δευτέρα σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, κυριώς πάνω από τα 1600 μέτρα.

Δείτε το video

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»