Τουρίστρια σκοτώθηκε στην Κόνιτσα: Δεν έδεσε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου της και την παρέσυρε

Την τελευταία της πνοή άφησε μία  59χρονη τουρίστρια, στους Πάδες Κόνιτσας, η οποία είχε ταξιδέψει στην περιοχή από την Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις που οργάνωνε η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, την Παρασκευή δεν είχε φτάσει στην φίλη της που την ανέμενε και την επόμενη μέρα από το οικογενειακό της περιβάλλον δηλώθηκε εξαφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης.

Είχε ξεχάσει το χειρόφρενο

Η έρευνα ξεκίνησε από το βράδυ του Σαββάτου όπου και διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο στίγμα του κινητού της τηλεφώνου είχε δοθεί από τα Άρματα.

Το πρωί της Κυριακής και κατά την έρευνα που έκανε η Αστυνομία η 59χρονη εντοπίστηκε νεκρή στη θέση «Αγία Μαρίνα» στους Πάδες.

Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας η γυναίκα είχε σταματήσει το αυτοκίνητό της στο συγκεκριμένο σημείο. Στη συνέχεια είχε βγάλει τραπεζάκι και καρέκλα τα οποία βρέθηκαν τοποθετημένα στην άκρη του δρόμου, για να γευματίσει.

Φαίνεται ωστόσο ότι δεν είχε δέσει το χειρόφρενο του οχήματος το οποίο πιθανότατα άρχισε να κινείται και στην προσπάθειά της να το σταματήσει, την παρέσυρε.

Η έρευνα της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη ενώ στο σημείο αναμένεται να γίνει αυτοψία από Ιατροδικαστή.

Related posts

Μεγάλη φωτιά στον Ασπρόπυργο – Μήνυμα από το 112, «κλείστε πόρτες και παράθυρα»

Νέος δυνατός σεισμός πριν από λίγο – Μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους

Τραγωδία στη Σάμο: Μπήκε στη θάλασσα να σώσει τη γυναίκα του και πνίγηκαν και οι 2