«Τούμπανο» Ο Ζαμπίδης λίγο πριν από τη μεγάλη μάχη με τον Antonio Gomez

Η μεγάλη επιστροφή του Μιχάλη Ζαμπίδη στην δράση είναι το ζήτημα των ημερών, με τον Iron Mike να έχει προκαλέσει ενθουσιασμό με την απόφαση του να αγωνιστεί κόντρα στον Antonio Gomez. (VIDEO)

Η επιστροφή του Μιχάλη Ζαμπίδη στην δράση είναι το θέμα των ημερών, με τον Iron Mike να έχει προκαλέσει ενθουσιασμό με την απόφαση του να αγωνιστεί και πάλι. Αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου ενάντια στον Antonio Gomez σε πυγμαχικό αγώνα.

Ο αντίπαλος του είναι ένας καλός kickboxer με πυγμαχικά χαρακτηριστικά. Ο Iron Mike έπειτα από τον αγώνα στην Γερμανία γυρίζει στο Iron Challenge στις 11 Μαΐου.

Εκείνο το οποίο μπορούμε να διαπιστώσουμε προς το παρόν από τις δημοσιεύσεις του είναι το γεγονός ότι βρίσκεται σε εντυπωσιακή σωματική κατάσταση, ενώ προτιμάει ξεκάθαρα να κάνει σπάρινγκ με εγχώριους αθλητές οι οποίοι είναι τοπ ονόματα, όπως οι Παπαδόπουλος, Ριτζάκης και πρόσφατα με τον Πετροπαύλο Μανδουραράκη.

Δείτε την εντυπωσιακή σωματική κατάσταση όπου βρίσκεται ο Ζαμπίδης:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

? #ironmikecomeback #ironmikezambidis #dreambig #trainhard #makeithappen #greekwarrior #ironmike #champion #greekchampion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iron Mike Zambidis Official (@ironmikezambidisofficial) στις

Πηγή

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα