«Τώρα είναι η σειρά σου να κλάψεις»: Έστειλε έναν τόνο κρεμμύδια στον σύζυγο της επειδή την απάτησε

Με έναν τόνο κρεμμύδια αποφάσισε να εκδικηθεί μια γυναίκα στην Κίνα τον σύντροφό της, όταν έμαθε ότι την απάτησε.

Η απατημένη γυναίκα, γέμισε το σπίτι του συντρόφου της με σακούλες με κρεμμύδια συνολικού βάρος 1 τόνου «για να κλάψει, όπως έκλαψε εκείνη».

Κίνα: «Έκλαιγα για τρεις μέρες. Τώρα είναι η σειρά σου»

Ο οδηγός του φορτηγού που μετέφερε την παραγγελία δεν πίστευε στα μάτια του, ενώ έκανε τέσσερις ολόκληρες ώρες για να ξεφορτώσει όλες τις σακκούλες και να τις παραδώσει έξω από το σπίτι του παραλήπτη, με τον οποίο είχε αυστηρή οδηγία να μην έρθει καθόλου σε επαφή.

Η κ. Zhao πλήρωσε περίπου 500 ευρώ για τα κρεμμύδια ενώ ζήτησε να αφήσουν μαζί με αυτά και ένα σημείωμα, το οποίο έγραφε «Έκλαιγα για τρεις μέρες. Τώρα είναι η σειρά σου».

Μάλιστα μίλησε και στα τοπικά ειδησεογραφικά μέσα λέγοντας: «Έμαθα από τους φίλους μου πως δεν στεναχωρήθηκε καθόλου που χωρίσαμε. Πέρασα τρεις μέρες κλαίγοντας. Είχε ραγίσει η καρδιά μου. Έτσι, παρήγγειλα έναν τόνο κρεμμύδια για να πάνε σπίτι του. Έχω τα λεφτά για να το κάνω και το έκανα, προκειμένου να μάθει και αυτός πώς είναι να κλαις».

Οι γείτονες που παρακολουθούσαν έκπληκτοι τον οδηγό να ξεφορτώνει όλα αυτά τα κρεμμύδια είπαν στα Μέσα ότι η μυρωδιά στην γειτονιά είναι αποπνικτική.

Related posts

Νίκησε και επέστρεψε στο σπίτι της η 4χρονη Μαρία που νοσηλευόταν με στρεπτόκοκκο

1 στα 3 ελληνικά σπίτια την έχει – Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ αν βρίσκεται αυτή η συσκευή στο σαλόνι σου

Θρήνος στην ελληνική δημοσιογραφία, νεκρός ο Σπύρος Κανέλλος, όλοι στα «μαύρα» για τον απροσδόκητο χαμό του