Τον σκότωσαν και τον έθαψαν στην άμμο: Θρίλερ με σορό άνδρα σε παραλία

Η είδηση έχει συγκλονίσει τους χρήστες και κάνει αυτή τη στιγμή το γύρο του Διαδικτύου. Το ειδεχθές έγκλημα ήρθε στο φως με τη σορό του άτυχου άντρα να βρίσκεται θαμμένη στην παραλία και τις Αρχές να ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε. Το πτώμα του βρέθηκε θαμμένο στην άμμο και το θέαμα σόκαρε ακόμη και τους ειδικούς και έμπειρους άντρες της Ασφάλειας.

Βρέθηκε σκοτωμένο και θαμμένος στην άμμο

Σοκ έπαθε άντρας που αργά το απόγευμα της Δευτέρας βγάζοντας βόλτα τον σκύλο του, βρήκε τη σορό άντρα θαμμένη στην παραλία και να προεξέχουν μόνο τα πόδια του.Το περιστατικό συνέβη στην Κυπαρισσία και συγκεκριμένα στην παραλία Καρτελά και αμέσως κινητοποιήθαν αστυνομικές δυνάμεις και ιατροδικαστής.

Η σορός ανήκει σε άντρα ηλικίας 40-45 ετών. Ο ιατροδικαστής που τελείωσε το έργο του ώρες μετά, διενήργησε αυτοψία και επιτόπια έρευνα.Και όπως ανέφερε ο άτυχος άντρας φορούσε τα ρούχα του και ο θάνατος του οφείλεται σε εγκληματική πράξη. Μάλιστα βρέθηκαν πάνω στο πτώμα και αποτυπώματα, ενώ η ταυτότητα του νεκρού παραμένει ακόμη άγνωστη.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα