Τον χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές γιατί τάιζε αδέσποτα: Έτσι σκότωσαν οι δύο Αρμένιοι τον 52χρονο στη Θεσσαλονίκη

Ο άτυχος άντρας έπεσε νεκρός από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τους δύο αλλοδαπούς και η γειτονιά είναι σοκαρισμένη με τα γεγονότα.

Σοκαρισμένη η γειτονιά

Ο λόγος του φονικού πραγματικά σοκάρει. Σύμφωνα με πληροφορίες η διένεξη ξεκίνησε με αφορμή το τάισμα μιας αδέσποτης γάτας. Συγκεκριμένα ο άτυχος 52χρονος τάιζε γάτες και αυτό ενοχλούσε τους δράστες, 40 και 42 ετών, με αποτέλεσμα να διαπληκτιστούν με το θύμα και στη συνέχεια να του επιτεθούν ρίχνοντας του μπουνιές και κλωτσιές.

Ήταν γνωστά κακοποιά στοιχεία

Όπως αναφέρει το voria.gr, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 9:00 το πρωί και οι γείτονες ακούγοντας τη φασαρία βγήκαν να δουν τι συμβαίνει και αυτό που αντίκρισαν τους άφησε άναυδους. Οι δύο άνδρες χτυπούσαν με μένος τον 52χρονο ο οποίος αν και παρελήφθη από ασθενοφόρο κατέληξε καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο.

Οι δράστες δημιουργούσαν προβλήματα στη γειτονιά
Μαρτυρίες αναφέρουν ότι οι δύο δράστες που δημιουργούσαν συνεχώς προβλήματα στη γειτονιά σήμερα το πρωί πήγαν έξω από το γραφείο τελετών και χτυπούσαν τις τζαμαρίες.

«Ένας φιλήσυχος συμπολίτης μας έχασε τη ζωή του γιατί έχουν αποθρασυνθεί τα κακοποιά στοιχεία», δήλωσε ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης. «Ενημερώθηκα ότι ο αδικοχαμένος, επειδή έχει και φιλοζωικά αισθήματα, έβγαλε τροφή για να ταΐσει τα γατάκια της περιοχής και εξαγριώθηκαν αυτοί που του επιτέθηκαν, και για κάποιους άλλους λόγους. Υπήρξε και στο παρελθόν διένεξη για να μην ανοίξει το γραφείο τελετών εδώ, είχανε μουτζουρωσει και την πρόσοψη. Κάποιοι νομίζουν ότι με το “έτσι θέλω” μπορούν να επιβάλουν αυτά τα οποία έχουνε στο μυαλό τους», πρόσθεσε ο κ. Δανιηλίδης.

Ένας νεαρός αυτόπτης μάρτυρας τόνισε πως προηγήθηκε λεκτικό επεισόδιο ανάμεσα στα αδέρφια και στον 52χρονο και στη συνέχεια οι δράστες εξύβριζαν το θύμα. «Μετά από ένα περίπου λεπτό ο 52χρονος έπεσε στο τζάμι και όταν σηκώθηκε έπιασε το κεφάλι του αλλά εξωτερικά φαινόταν ότι δεν είχε κάτι πολύ σοβαρό. Μάλιστα, μπήκε η μητέρα των δύο αδερφών για να τους τραβήξει και να σταματήσει το περιστατικό», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο δράστες του άγριου φονικού έχουν συλληφθεί.

Δειτε το ρεπορτάζ

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα