Τομ Χανκς για τους Έλληνες πλημμυροπαθείς: «Θα βοηθήσουμε τους φίλους μας»

Οι ΜΕΛΙSSES πρόσφατα έδωσαν μια εντυπωσιακή συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, όπου πραγματοποίησαν ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στα κορυφαία ελληνικά μουσικά συγκροτήματα. Η εκδήλωση αυτή διοργανώθηκε με σκοπό την υποστήριξη των παιδιών της Ένωσης “Μαζί για το παιδί”, και ανάμεσα στο κοινό βρέθηκε και ο διάσημος Tom Hanks μαζί με τη σύζυγό του, Rita Wilson.

Οι Μέλισσες βοηθούν τους συνανθρώπους μας

Οι ΜΕΛΙSSES παρουσίασαν ένα πρόγραμμα που περιλάμβανε τραγούδια από κορυφαία ελληνικά συγκροτήματα, δημιουργώντας ένα αίσθημα νοσταλγίας για την χρυσή εποχή της ελληνικής μουσικής σκηνής. Επιπλέον, ερμήνευσαν κομμάτια από την προσωπική τους δισκογραφία, συνδυάζοντας την παράδοση με τον σύγχρονο ήχο και αναδεικνύοντας τη δύναμη της μουσικής.
Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν προς όφελος των σωματείων-μελών της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί,” συμβάλλοντας έτσι στην υποστήριξη των παιδιών και των προγραμμάτων που αυτή η οργάνωση υλοποιεί.

Η συνέντευξη του φιλέλληνα Τομ Χανκς

Ο Tom Hanks, παρών στη συναυλία, επέδειξε ευγένεια απέναντι στους φωτορεπόρτερ και απάντησε στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου του προγράμματος “Πρωινό.” “Είναι υπέροχα, δεν κάνει ποτέ κρύο στην Ελλάδα,” δήλωσε, παρατηρώντας την ευχάριστη θερμοκρασία. Επίσης, εξέφρασε την πρόθεσή του να βοηθήσει την Ελλάδα, η οποία πλήττεται από την κακοκαιρία Daniel.

Related posts

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Η κληρονομιά της Ελλάδας σε μοναδικά κλικ: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό