«Το ξέρω μόνο εγώ κι εκείνη»: Απoκάλυψη-σεισμóς Αγγελικής Νικολούλη για Ρούλα Πισπιρίγκου, ραγδαίες εξελίξεις

Η Αγγελική Νικολούλη, που κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, στις 23.20 το βράδυ, στο Mega, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό OK! και αναφέρθηκε στην Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι ερωτήσεις του κόσμου στην Αγγελική Νικολούλη

Φέτος στις διακοπές τι σου έλεγε ο κόσμος που σε συναντούσε για τις υποθέσεις που απασχόλησαν την εκπομπή τη σεζόν που πέρασε;

Μιλήσαμε για υποθέσεις, για τις ομορφιές του τόπου τους, μέχρι και για χορό με σήκωσαν. Με βλέπουν χρόνια τώρα ως δικό τους άνθρωπο. Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από το να εισπράττεις την αγάπη από πρόσωπα που συναντάς για πρώτη φορά. Είναι ένα από τα θετικά στοιχεία της δύσκολης δουλειάς του Τούνελ. Όλοι βέβαια με ρωτούσαν για την πολύκροτη ιστορία της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Πολύ λογικό. Και εσύ εξάλλου κλείνοντας την περσινή σεζόν είχες απευθύνει το δικό σου μήνυμα στη μητέρα από την Πάτρα. Υπήρξε κάποια αντίδραση έπειτα;

Στην παρούσα φάση δεν θα αναφερθώ σε αυτή την υπόθεση, που έτσι κι αλλιώς βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης, την οποία όλοι εμπιστευόμαστε. Εγώ και εκείνη πάντως ξέρουμε.

Related posts

Της ακρωτηρίασαν και τα 2 πόδια: Άσχημα νέα για την 20χρονη φοιτήτρια στην Πάτρα που κατέρρευσε μέσα στη Σχολή της

«Φωτιά και λάβρα» από την Χριστίνα Ρήγου: «Δε σταματά να ανεβαίνει η θερμοκρασία, το καλοκαίρι δε θα σταματήσει μέχρι…»

Γλυφάδα: Άνδρας έβαλε τέλος στην ζωή του μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας ⬇️