Το θαύμα της ζωής: 23χρονη γέννησε ενώ βρίσκεται σε κώμα εδώ και 7 μήνες

Το θαυματουργό περιστατικό σημειώθηκε στην Ινδία όταν μια 23χρονη ενώ βρίσκεται πολλούς μήνες σε κωματώδη κατάσταση έφερε στον κόσμο το μωράκι της. Οι γιατροί και το οικογενειακό της περιβάλλον δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

Το θαύμα της ζωής-Συγκλονιστική ιστορία

Αν θα μπορούσαμε να δώσουμε έναν τίτλο στην περίπτωση αυτής της μαμάς, θα ήταν κυριολεκτικά «το θαύμα της ζωής».Μια νεαρή στην Ινδία ενώ βρισκόταν σε κώμα μετά από τροχαίο, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.Η γυναίκα χτύπησε σοβαρά πριν λίγους μήνες, όταν το μαντήλι της φέρεται να πιάστηκε στον πίσω τροχό της μοτοσικλέτας που οδηγούσε ο σύντροφός της, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.Έκτοτε, η Shafiya έχει υποβληθεί από τότε σε πέντε νευρολογικές επεμβάσεις. Πέρασε λίγο χρόνο σε αναπνευστική υποστήριξη και χρειάστηκε να της αφαιρέσουν ένα τμήμα του κρανίου για να αποσυμπιέσουν την πίεση στον εγκέφαλό της.

Το δίλημμα των γιατρών για τη μέλλουσα μητέρα

Οι γιατροί βρέθηκαν σε δίλημμα για το αν θα διακόψουν την εγκυμοσύνη της λόγω της κατάστασής της. Αφού ένας υπέρηχος έδειξε ότι η εγκυμοσύνη ήταν φυσιολογική, τελικά συνέστησαν στην οικογένειά της να μην την διακόψουν.Παρά το γεγονός ότι είχε μόλις 10 έως 15% πιθανότητες βγει από το κώμα, η 23χρονη κατάφερε να γεννήσει ένα υγιές κοριτσάκι στις 22 Οκτωβρίου.Τώρα έχοντας αποσωληνωθεί εντελώς, κινεί περιστασιακά το κεφάλι και τα πόδια της, αφήνοντας την ελπίδα ότι μπορεί μια μέρα να συναντήσει την κόρη της.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»