Το τελευταίο αντίο στον άτυχο Χρίστο που έσβησε στην άσφαλτο-Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Το τελευταίο αντίο λένε οικογένεια, φίλοι και συγγενείς, στον 35χρονο Χρίστο Χριστοδούλου, ο οποίος χτυπήθηκε από διπλοκάμπινο όχημα το πρωί της Παρασκευής, την ώρα που οδηγούσε την μοτοσικλέτα σε περιοχή στην Παλουριώτισσα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Η κηδεία του άτυχου Χρίστου θα τελεστεί τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, από τον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Καϊμακλίoυ, ενώ η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Παράκληση της οικογένειας, είναι όπως γίνονται εισφορές για την οικογένεια. Σημειώνεται ότι, ο άτυχος Χριστοδούλου καταλείπει εγκυμονούσα σύζυγο.

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας

Την ίδια ώρα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για το θάνατο του 35χρονου, με τις Αρχές να αναζητούν μαρτυρίες, σε μια προσπάθεια να λάβουν απαντήσουν σε κάποιες άγνωστες πτυχές του θανατηφόρου δυστυχήματος, μεταξύ των οποίων και αν ο 35χρονος έφερε προστατευτικό κράνος.

Υπενθυμίζεται πως, η Αστυνομία απεύθυνε έκκληση σε οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Λευκωσίας, στον τηλεφωνικό αριθμό 22-802023 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σημειώνεται πως, ο άτυχος Χρίστος, εργαζόταν ως διανομέας φαγητού κατά την ώρα του τροχαίου και αφού χτυπήθηκε από διπλοκάμπινο που οδηγούσε 69χρονος, εκσφενδονίσθηκε στην άσφαλτο.

Ακολούθως, ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντιιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του.

Σημειώνεται ότι, στον 69χρονο οδηγό του διπλοκάμπινου, έγινε έλεγχος αλκοόλης, με μηδενική ένδειξη.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα