To τελευταίο αντίο στον άτυχο Χρίστο-Καταλείπει έγκυο σύζυγο και ανήλικο παιδάκι

O επίλογος άλλης μιας τραγωδίας που γράφτηκε στην άσφαλτο, θα γραφεί το μεσημέρι της Κυριακής στο Ψευδά, όπου θα τελεστεί η κηδεία του 35χρονου Χρίστου Χριστοδούλου, που έφυγε από τη ζωή, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η κηδεία του 35χρονου, που ήταν λοχαγός της Εθνικής Φρουράς, θα κηδευτεί στις 13:00 το μεσημέρι στο χωριό από το οποίο κατάγεται, σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για τον κορωνοϊό.

Το τροχαίο σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, την ώρα που ο 35χρονος οδηγούσε την μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Μακαρίου στην Αραδίππου. Στην προσπάθεια του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα που οδηγούσε 41χρονη, προσέκρουσε σε αυτό, την ώρα που η οδηγός του οχήματος επιχειρούσε στροφή δεξιά σε πάροδο.

Από τη σύγκρουση, ο 35χρονος εκτινάχθηκε στην άσφαλτο, αφού προηγουμένως χτυπήθηκε από δεύτερο όχημα, ενώ η μοτοσικλέτα του σύρθηκε σε απόσταση περίπου 150 μέτρων.

Ακολούθως, ο άτυχος Χριστοδούλου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε στα τραύματα του.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος καταλείπει έγκυο σύζυγο και ένα ανήλικο παιδί.

Πηγή: reporter.com.cy

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»