«Το συναίσθημα μας είναι πολύ μικρό μπροστά στον πόνο των οικογενειών»: Ράγισε καρδιές η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της

Λόγω του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη η εκπομπή δεν βγήκε στον αέρα τις προηγούμενες μέρες και σήμερα η Φαίη έστειλε το δικό της μήνυμα.

Η παρουσιάστρια συγκλονισμένη είπε δυο λόγια

«Τις τρεις τελευταίες μέρες δεν ήμασταν μαζί σας. Ήταν απόφαση του καναλιού λόγω των τραγικών γεγονότων να αναλάβει η ενημέρωση. Η φύση αυτής της εκπομπής είναι καθαρά ψυχαγωγική, παρότι έχουμε και την ενημέρωση.

Ένα πράγμα θέλω να πω γιατί δεν είχα την ευκαιρία να σας κοιτάξω στα μάτια και να πω κάτι. Επειδή τα περισσότερα θέματα τα αντιμετωπίζω με πολύ συναίσθημα, στο συγκεκριμένο θα ήθελα να είμαστε όσο πιο φειδωλοί γίνεται στο συναίσθημά μας γιατί είναι πολύ μικρό μπροστά στο συναίσθημα και στον πόνο και στις κραυγές και στα κλάματα των οικογενειών.

Εγώ θα σφίξω τα δόντια μου και με πολλή διακριτικότητα θα ζητήσω και από τους συνεργάτες μου να αγγίξουμε αυτό το θέμα με πολύ συναισθηματική διακριτικότητα. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν πονάμε, έχουμε αρρωστήσει όλοι ακούγοντας όλα αυτά», ανέφερε.

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»