Το παιδί δεν θα γνωρίσει ποτέ τον πατέρα του: Έγκυος η σύζυγος του κυβερνήτη του καναντέρ, Χρήστου Μουλά

Θρήνος με τον θάνατο του κυβερνήτη και συγκυβερνήτη του καναντέρ , που έπεσαν κατά τη διάρκεια προσπάθειας κατάσβεσης πυρκαγιάς.

Θρήνος για την απώλειά τους

Νεκροί ανασύρθηκαν από τα συντρίμμα του CL-215, που συνετρίβη στη χαράδρα, ο 34χρονος κυβερνήτης, Σμηναγός Χρήστος Μουλάς και ο 27χρονος συγκυβερνήτης του, Ανθυποσμηναγός Περικλής Στεφανίδης.

Ο 34χρονος, Χρήστος Μουλάς, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, ήταν παντρεμένος και περίμενε το πρώτο του παιδί καθώς η σύζυγός του βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Δυστυχώς ο άτυχος άνδρας δεν πρόλαβε να γευτεί τη χαρά της πατρότητας.

Ο σμηναγός Χρήστος Μουλάς είχε πάθος με τα αεροσκάφη και τα ταξίδια και συχνά ανέβαζε φωτογραφίες από τις πτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, όταν το Canadair μετά από ρίψη νερού που πραγματοποίησε σε εστία πυρκαγιάς σε πλαγιά στην Κάρυστο, συνετρίβη.

Η ανακοίνωση

“Την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 και ώρα 14:52 αεροσκάφος τύπου CL-215 της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης, κατέπεσε, κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης, στον Πλατανιστό Ευβοίας με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του κυβερνήτη, Σμηναγού (Ι) Χρήστου Μουλά, 34 ετών και του συγκυβερνήτη, Ανθυποσμηναγού (Ι) Περικλή Στεφανίδη, 27 ετών”.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα