«Το μωρό γεννήθηκε νεκρό, το πέταξε στα σκουπίδια και μετά το έθαψα»: Τι απαντά ο αδερφός της 38χρονης μητέρας

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την υπόθεση με το νεκρό βρέφος στην Ελασσόνα της Λάρισας. Σύμφωνα με τα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση, το βρέφος φαίνεται πως γεννήθηκε νεκρό.

Λάρισα: Τι ανέφερε ο αδερφός της 38χρονης

«Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το παιδί γεννήθηκε με εργώδη – δύσκολο- τοκετό και νεκρό», λένε οι πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση της Χρυσαυγής Κούση, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα της ιστολογικής εξέτασης που θα ρίξουν περισσότερο φως στα αίτια του θανάτου του εμβρύου.

Σύμφωνα με το Star, η 38χρονη λεχώνα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας με πόνους και αιμορραγία. Πλέον, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του ίδιου νοσοκομείου. Η γυναίκα παραδέχτηκε στους γιατρούς ότι γέννησε στο μπάνιο του σπιτιού της στις 8 Μαρτίου και είπε ότι δεν ήξερε πως κυοφορεί.

Είπε ακόμη ότι το μωρό γεννήθηκε νεκρό και στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι το πέταξε η ίδια στα σκουπίδια και μετά επικοινώνησε με τα αδέρφια της, που το έθαψαν σε χωράφι στην Ελασσόνα.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Δεν το γνώριζε κανείς, ούτε η ίδια. Μέχρι τώρα πήγαινε στα πρόβατα», ανέφερε ο αδερφός της 38χρονης, ο οποίος είπε πως δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού. Πρόσθεσε, μάλιστα, για την αδερφή του: «Η ίδια λέει πως έβγαλε αίμα. Αν ήξερε ότι ήταν έγκυος, δεν θα ερχόταν στα πρόβατα. Εγώ πήγα και το έθαψα. Ήταν πολύ μικρό. Ίσα που καταλαβαινόταν, πώς να το πω… Ήταν λίγο πιο μεγάλο από ένα κινητό».

Η 38χρονη είναι ανύπαντρη και ζει στο πατρικό της στην Ελασσόνα, με τους ηλικιωμένους γονείς της και τον έναν από τους δύο μεγαλύτερους αδελφούς της. Το βρέφος βρέθηκε θαμμένο στο σημείο του χωραφιού που υπέδειξαν τα αδέλφια της 38χρονης. Σε εξέλιξη είναι η έρευνα για το θλιβερό περιστατικό.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»