Το εύστοχο σχόλιό στο νέο παραλήρημα του Γεωργιάδη: Η αποστομωτική απάντηση της Ναταλίας Γερμανού

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη, οποίος ενοχλήθηκε από το «σφυροκόπημα» των Ράδιο Αρβύλα, την ώρα που γονείς κηδεύουν τα παιδιά τους, μετά το έγκλημα στα Τέμπη, με κυβερνητικές ευθύνες.

Ο Γεωργιάδης προκειμένου να επιτεθεί στον Αντώνη Κανάκη που τους «πετσόκοψε» όλους μέσα από το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, χρησιμοποιήσε την υπόθεση Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Άδωνις Γεωργιάδης: Οι αντιδράσεις για τον Αντώνη Κανάκη

Σε ανάρτηση του ανέφερε: «Ζούμε σε μία Χώρα για να το πω απλά, που για το αριστερό TL είναι πολύ λογικό ο Κανάκης να μην γνωρίζει ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά και εξευτέλιζε γυναίκες ο κολλητός και καθημερινός του συνεργάτης, αλλά είναι απαράδεκτο ο Υπουργός να μην ξέρει τί κάνει ο Σταθμάρχης στη Λάρισα…».

Σε αντίθεση με την Ναταλία Γερμανού, η οποία αντέδρασε λέγοντας: «Κύριε Υπουργέ -με κάθε σεβασμό, αν οι ζωές των πολιτών, εξαρτώνταν από τις σεξουαλικές ανωμαλίες του συνεργάτη των Αρβύλα να το συζητούσαμε. Αλλά ο Υπουργός Μεταφορών οφείλει να ξέρει τα πάντα. Για την ασφάλειά μας είναι υπεύθυνος όχι για την ψυχαγωγία μας».

Με τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαντάει: «Πάνω στο Πένθος και στον πόνο που όλοι αισθανόμαστε ας μην καταργήσουμε την λογική μας. Αλλά θα μου επιτρέψετε να σας ρωτήσω: συμφωνείτε με την προτροπή Κανάκη να φιμώσουν τον Άρη Πορτοσάλτε ή οποιονδήποτε έχει άλλη άποψη από την δική σας;».

Mε την Ναταλία Γερμανού να απαντάει: «Κανείς μα κανείς δεν πρέπει να φιμώνεται. Όλοι να μιλάνε. Κι εσείς κι εμείς, όλοι. Διάλογος, αντίλογος».

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα