Το επόμενο γεύμα στην μνήμη του Κωνσταντίνου στο Λονδίνο: Ανάμεσα στους καλεσμένους ο Γουίλιαμ και η Κέιτ

Μετά το γεύμα που πραγματοποιήθηκε στη «Μεγάλη Βρετανία» που έκαναν ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ, για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, θα παραθέσουν και ένα γεύμα στο σπίτι τους στο Λονδίνο για να τιμήσουν τη μνήμη του, όπως αναφέρει η εκπομπή «Super Κατερίνα».

Τέως βασιλική οικογένεια: Το γεύμα στο Λονδίνο με τους επίτιμους καλεσμένους

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το «παρών» θα δώσει σύσσωμη η οικογένεια του τέως βασιλιά αλλά και πολλοί ακόμα εκλεκτοί προσκεκλημένοι. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, καλεσμένοι θα είναι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τη σύζυγό του, Kate Middleton.

Να υπενθυμίσουμε, ότι στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου η πριγκίπισσα Άννα ήταν η εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Η πριγκίπισσα Άννα με τον σύζυγό της ήρθαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Αθήνα κατευθείαν από την Κύπρο, όπου πραγματοποιούσαν επίσημη επίσκεψη. Στις 10 το πρωί της Δευτέρας βρέθηκαν στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» και λίγο πριν από τη μία πήγαν στη Μητρόπολη. Παρέστησαν στην εξόδιο ακολουθία και στη συνέχεια ακολούθησαν την πομπή έως το Τατόι.  Έδωσαν επίσης εκεί το «παρών» στο τρισάγιο και στην ταφή και εν συνεχεία αναχώρησαν για τη Μεγάλη Βρετανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, ποτέ ουσιαστικά δεν τέθηκε θέμα να έρθουν ο Γουίλιαμ και η Κέιτ στην Αθήνα για την κηδεία του Κωνσταντίνου, παρά τα δημοσιεύματα.

Ωστόσο, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έστειλε τη δική του εκπρόσωπο στην κηδεία του νονού του, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Εκπροσωπώντας τον στην κηδεία ήρθε η κόρη του πρίγκιπα Μιχαήλ του Κεντ, Lady Gabriella Kingston, της οποίας ένας από τους νονούς ήταν επίσης ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα