Το DNA μίλησε: Tο δείγμα στα νύχια της Αναστάζια που “καίει” τον δολοφόνο

Τα αποτελεσμάτων των εγκληματολογικών εργαστηρίων, περιμένουν οι Αρχές για να λύσουν το κουβάρι της υπόθεσης της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια.

Οι έρευνες επικεντρώνονται πλέον στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Μετά από 2 ώρες απολογίας, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντέζ κρίθηκε προφυλακιστέος καθώς θεωρείται ύποπτος για φυγή.

Τι δείχνουν τα αποτελέσματα

Μέχρι στιγμής, έχουν βγει μόνο τα αποτελέσματα DNA που δείχνουν πως το πτώμα της 27χρονης ανήκει στην Αναστάζια. Η μητέρα της δεν είχε κάνει αναγνώριση καθώς η Αστυνομία έκρινε πως το άψυχο κορμί του κοριτσιού ήταν σε άσχημη κατάσταση.

Στις επόμενες ώρες σύμφωνα με το Mega αναμένεται να βγει και το δείγμα DNA που βρέθηκε στα νύχια της Αναστάζια και κατά πάσα πιθανότητα θα αποκαλύψει την ταυτότητα του δολοφόνου. Με αυτόν τον τρόπο αναμένεται να διαπιστωθεί εάν είναι ίδιο με το δείγμα που πήραν από τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές.

Υπενθυμίζεται πως ο 32χρονος είχε σημάδια στο λαιμό και είχε πει στις αρχές, πως τα απέκτησε από χορτάρια, λόγω γεωργικών εργασιών. Φέρεται όμως να ήταν άνεργος το τελευταίο χρονικό διάστημα και οι αρχές εκτιμούν ότι μπορεί να είναι νυχιές από την κοπέλα, σε περίπτωση που την έχει δολοφονήσει.

Να σημειωθεί πως τα προσωπικά αντικείμενα της άτυχης κοπέλας ακόμη δεν έχουν βρεθεί, παρά μόνο η ασημί τσάντα που ήταν μαζί με το άψυχο κορμί της. Τα ρούχα της κοπέλας παραμένουν άφαντα.

Προσωρινά κρατούμενος ο 32χρονος

Προσωρινά κρατούμενος ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, που κατηγορείται για την αρπαγή της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία.

Ο 32χρονος απολογήθηκε για δύο ώρες, συνοδευόμενος από τον συνήγορο που του όρισε το δικαστήριο, για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης Πολωνής.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να άλλαξε και την προανακριτική του κατάθεση, ότι δηλαδή είχε ερωτική επαφή με την άτυχη Πολωνή αλλά με τη θέλησή της.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και έτσι θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα