Το δημόσιο ευχαριστώ του γιου της: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στη μεγάλη τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου

Πανελλήνια θλίψη, έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της Λιζέτας Νικολάου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, την Παρασκευή 11 Αυγούστου, μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε.

Η κηδεία της σπουδαίας ερμηνεύτριας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 14 Αυγούστου, στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου στις 11:00 το πρωί.

Το δημόσιο ευχαριστώ του γιου της

Ο γιος της Αλέξανδρος Λιάνης, που απέκτησε με τον γνωστό δημοσιογράφο και πρώην βουλευτή Γιώργο Λιάνη, έστειλε πριν από λίγα λεπτά το δικό του μήνυμα μέσα από την επίσημη σελίδα της Λιζέτας Νικολάου στο Facebook, ενημερώνοντας για την ημέρα κι ώρα τέλεσης της κηδείας.

«Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους σας για την αγάπη, την φιλία, την καλοσύνη με την οποία αγκαλιάσατε την μητέρα μου όλα αυτά τα χρόνια. Προσωπικά σας ευχαριστώ για την αμέριστη συμπαράσταση και τις ευχές σας σε εμένα και την οικογένειά μου αυτές τις δύσκολες ημέρες. Για όποιον επιθυμεί να παραστεί, η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Αυγούστου στις 11:00 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Αλέξανδρος Λιάνης», έγραψε στην ανάρτησή του.

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»