«Το 14χρονο κορίτσι βρέθηκε δολοφονημένο»: «Πάγωσαν» όλοι με την ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Η 14χρονη Vanja Gjorchevska, η οποία είχε εξαφανιστεί, με αποτέλεσμα να εκδοθούν πολλά missing alert, βρέθηκε νεκρή στα Σκόπια.Για την υπόθεση είχε βγάλει alert μέχρι και «Το χαμόγελο του παιδιού», στο πλαίσιο της μεγάλης κινητοποίησης για τον εντοπισμό της ανήλικης.Δυστυχώς η εξαφάνιση του κοριτσιού είχε τραγικό τέλος, καθώς η 14χρονη βρέθηκε νεκρή στα Σκόπια, όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση από «Το χαμόγελο του παιδιού», που βγήκε τη Δευτέρα (4/12/23).

«Το 14χρονο κορίτσι βρέθηκε δολοφονημένο»:

Η ανήλικη εξαφανίστηκε στις 27 Νοεμβρίου 2023, κατά τις πρωινές ώρες ενώ πήγαινε στο σχολείο της στα Σκόπια. Αμέσως μετά την εξαφάνισή της και την ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών Υποθέσεων αλλά και της Αστυνομίας στα Σκόπια, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση για τον συντονισμό των ενεργειών σε όλες τις γειτονικές ευρωπαϊκές χώρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από «Το χαμόγελο του παιδιού» οι τελευταίες πληροφορίες από την Αστυνομία και το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας αναφέρουν πως η ανήλικη εντοπίστηκε νεκρή στα Σκόπια.

Η 14χρονη απήχθη το πρωί της ημέρας που εξαφανίστηκε και βρέθηκε δολοφονημένο. Η τραγική είδηση του άδικου χαμού της Vanja έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.τραγικός επίλογος

Related posts

Της ακρωτηρίασαν και τα 2 πόδια: Άσχημα νέα για την 20χρονη φοιτήτρια στην Πάτρα που κατέρρευσε μέσα στη Σχολή της

«Φωτιά και λάβρα» από την Χριστίνα Ρήγου: «Δε σταματά να ανεβαίνει η θερμοκρασία, το καλοκαίρι δε θα σταματήσει μέχρι…»

Γλυφάδα: Άνδρας έβαλε τέλος στην ζωή του μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας ⬇️