Την βρήκαν οι αδερφές της μετά από απόπειρα αυτοκτονίας: Νεκρή στα 48 της η τραγουδίστρια που είχε δώσει τη φωνή της στη Μουλάν

Σε κώμα βρήκαν οι αδελφές της την τραγουδίστρια Κόκο Λι και προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί στην αγαπημένη τους.

Νεκρή η γνωστή τραγουδίστρια

Η τραγουδίστρια που είχε δώσει τη φωνή της στη Μουλάν έπασχε από κατάθλιψη και προφανώς θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή της, γι’ αυτό και οι αδελφές της τη βρήκαν σε κωματώδη κατάσταση. Οι ίδιες ήταν που έκαναν γνωστή τη δυσάρεστη είδηση γράφοντας σε ανάρτησή τους στα social media: «Προς όλους τους θαυμαστές και φίλους που αγαπούν την Κόκο: Με μεγάλη λύπη, είμαστε εδώ για να ανακοινώσουμε τα πιο δυσάρεστα νέα: η Κόκο έπασχε από κατάθλιψη για μερικά χρόνια, αλλά η κατάστασή της επιδεινώθηκε ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες. Αν και η Κόκο αναζήτησε επαγγελματική βοήθεια και έκανε ό,τι μπορούσε για να νικήσει την κατάθλιψη, δυστυχώς αυτός ο δαίμονας μέσα της την κυρίευσε. Στις 2 Ιουλίου, αυτοκτόνησε στο σπίτι της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες της ομάδας του νοσοκομείου για τη διάσωση και τη θεραπεία της από το κώμα, τελικά έφυγε από τη ζωή στις 5 Ιουλίου 2023.

Η Κόκο, τα τελευταία 29 χρόνια, έχει κερδίσει αμέτρητες διεθνείς διακρίσεις με τραγούδια με κορυφαίες πωλήσεις και μοναδικές live εμφανίσεις. Η Κόκο είναι επίσης γνωστό ότι εργάστηκε ακούραστα για να ανοίξει έναν νέο κόσμο για τους Κινέζους τραγουδιστές στη διεθνή μουσική σκηνή και έκανε τα πάντα για να λάμψει για τους Κινέζους. Είμαστε περήφανοι για αυτήν!

Ως οικογένεια της Κόκο, είμαστε ευγνώμονες και νιώθουμε τιμή που είχαμε μια τόσο εξαιρετική αδερφή. Είμαστε ευγνώμονες στον Θεό που μας έδωσε έναν τόσο ευγενικό άγγελο. Ξέρουμε ότι τώρα έχει πάει σε ένα πιο ευτυχισμένο μέρος και δεν υποφέρει πλέον από κατάθλιψη. Πιστεύουμε ότι ο Θεός τη φροντίζει. Τώρα, η μεγαλύτερη ευθύνη μας είναι να φροντίζουμε καλά την ηλικιωμένη μητέρα μας. Ελπίζω ότι όλοι θα προσευχηθούν για αυτή και να μας αφήσουν χρόνο και ιδιωτικότητα.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και πάλι το ιατρικό προσωπικό για την αφοσίωσή του στη φροντίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Επίσης, ελπίζουμε ότι όχι μόνο θα λείψει η Κόκο σε όλους, αλλά και θα μοιραστεί το λαμπερό της χαμόγελο, θα συμπεριφερθεί στους ανθρώπους με ειλικρίνεια, θα μεταφέρει καλοσύνη και αγάπη σε όλους γύρω μας και θα συνεχίσει την επιθυμία της Κόκο να αφήσει όλους γύρω να νιώσουν την αγάπη και την ευτυχία της .

Αν και η Κόκο μένει στον κόσμο για πολύ λίγο, οι ακτίνες φωτός της θα διαρκέσουν για πάντα!

Carol & Nancy».

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα